kristapuciitis Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Tātad, šī ir mape priekš Jailbreak moda (jb.revenge.lv, jb.vgc.lv u.c.). Mapē ir 31 spawnpoints (25 T un 6 CT), T ieroči: mp5, dūmu granāta, p90 un mac10 . Mapē nav nekādu lielo atrakciju, kādas parasti ir raksturīgas citām JB mapēm, bet redzot, ka pārsvarā raunds tiek pavadīts tikai kamerās, būrī un uz līnijas, es neievietoju savā mapē neko tādu. Download links: http://www.failiem.lv/list.php?i=hlhffm . Link to comment Share on other sites More sharing options...
duciitis Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 (edited) Man ļoti patīk tava JB mape, tikai ir jāpiestrādā pie tādām lietām kā - Izveidot kamerās kaut ko vairāk - tualetes, gultas u.c. lietas, kas to padarītu "dzīvīgāku" Pagrabu izveidot gaišāku, jo besij tas, kad tu ne sūda neredzi. Izveidot gaišākas / interesantākas un pievienot vēl istabas kurās varētu mocīt / spēlēt dažādas spēles utt. Padarīt ieročus grūtāk pieejamus (dēļ TS). Piemēram uzlikt kādu KZ līdz ierocim. Paslēpt to kādā sienā, lai nevarētu pamanīt, jo tajā mapē tur ir ļoti viegli dabūt visus ieročus. Kamerās arī derētu paslēpt tos ieročus / granātas aiz sienas. Nenodarbojos ar map making, bet esmu spēlētājs un kā spēlētājs no sava viedokļa uzskatu, ka Tev vajadzētu pilnveidot savu mapi un tad viss būs ļoti labi! Tā tik turpini! Edited February 26, 2011 by duciitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Izlasot aprakstu rodas jautājums, kāpēc vsp taisīt mapi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now