anti jesuz Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 (edited) Sveiki, baigi neaizraušos ar rakstīšanu, mēģināšu uzrakstīt pašu galveno. 1. Esmu 17gadus jauns/vecs 2. Pa ziemu ar neko baigi neaizraujos, ja nu vienīgi datorspēlītem un skolu. protams piektdienās var kautko sadomāt ar draugiem, bet tā pārsvarā pa mājām, vai izeju pie kāda drauga, jo esmu parāk slinks, lai ar kautko patstāvīgi nodarbotos.(par sportu) 3. Pieredzīte manā skatījumā man ir ļoti liela, esmu adminējis vairums lv serveru, pagaidām adminēju pikā un esmu arī ban teamā. Tieši tur adminēju ~gadu- pub,dd2, bet csdm tur ir briesmīgs tapēc spelēju šeit. Pa šo laiku ir bijis laikam 1 nepamatots bans. 4. Domāju, ka labus bus visiem, kam sanāks spelēt ar manīm vienlaikus. Protams nebūšu online visu laiku, bet pie kompja jau būšu, kad kāds sauks varu ieet un nobanot. csdmā ir diezgan briesmīga situācija ar čīteriem 5. Parasti pēc skolas ~14:00-15:00 ieeju paspelēt, tad vel ik pa laikam ieeju un citreiz pa naktīm, ja ir cilvēki. 6. antijesus stati Nikas ir reģistrēts jau labu laiku. Es gribu tikai banu un kiku, vairāk csdmā nekas nav vajadzīgs, izņemot voti. Mani atbalstītu; aM`, Fake, amnijs stati restartēti, tapēc stundas neizskatās baigi raženi, bet ar iepreikšējiem statiem varētu būt kautkas pāri 100 un netālu no 200. Edited February 15, 2011 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Nē nu es tiešām esmu par, kandidāts pats ir ok, un csdm stāvoklis ar nav skaists. Ļoti bieži tiek prasīts, lai kāds no pub adminiem nāk un bano csdm. Admins tur par skādi nenāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 uzliku, vēl adminčatu piemetu klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts