aNi Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 ESL TF2 Europe paziņojis, ka hostē nopietnu 1v1 skautu turnīru, ar globālo balvu fondu 300$! Reģistrācija turnīram ir par velti un jau šobrīd reģistrējušies vairāk kā 300 spēlētāju. Bet spēlētāju limits - 512! Reģistrācijas linku meklējat zemāk, pie avota. Turnīrs notiks 1 mēneša garumā: no 28.februāra līdz 27.martam. Visas spēles notiks speciāli veidotā kartē dm_whiskas_rc5. Atļauti tikai standarta (default) skauta ieroči! Balvu fonds: 1.vieta: 200$ 2.vieta: 70$ 3.vieta: 30$ Uzmanību! Visiem spēlētājiem jālieto ESL Wire antičīta klients! Ja tas nav ticis lietots vai nav nosūtīti vajadzīgie dati, uzvar pretinieks! Tāpēc ir ļoti svarīgi pārbaudīt vai klients strādā kā nākas PIRMS spēles. Info kā to izdarīt ir turnīra lapā. Ja ir kādi jautājumi, droši sūtiet man PM forumā, vai /q AnimaL_ @ irc.quakenet.org #esl.tf2 Avots: http://www.esl.eu/eu/tf2/news/148791/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 ja es nebūtu paspēlējis ar dažiem labiem skautiem, tad varbūt pieteiktos, bet tas skilla līmenis kāds ir starp sūdīgu skautu un ļoti labu skautu ir faking nenormāli milzīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Pierakstisos tikai tapec kad nau ko darit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 (edited) Pamācies pareizrakstību, būs ko darīt. Edited February 15, 2011 by cash^ Cenšos kļūt par trolli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slyer66 Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Tiem kas nav spēlējuši augstāk par kādu 4. divīziju ETF2L , vispār nav jēgas pieteikties , bet balvas jau kārdinošas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aNi Posted February 15, 2011 Author Report Share Posted February 15, 2011 vispār jau labākie aimeri nāk no zemākajām divīzijām.. daudz spēlē mge bet maz ko saprot no izvairīšanās Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwanftw Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Ir diezgan daudz laika, lai iemācītos "normāli" spēlēt ar skautu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Jāpiesaka CopY Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Ir diezgan daudz laika, lai iemācītos "normāli" spēlēt ar skautu. Tici man, šaut var mācēt, bet izvairīties "normāli", lai iekļūtu kaut vai simtniekā, ir šausmīgi grūti. Pat ja es pieteiktos, neliktu cerības uz augstāk par top200. Tomēr paspēlēt gan jau, ka varētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 (edited) Manuprāt tur piesakās visi, kam nav slinkums un savā ''krutumā'' varēsiet dalīt pat 84. vietu ar lisu poli. 4fun arī pieteicos... Edited February 15, 2011 by andRe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 (edited) Nez quad izliks visus? Vai arī viņam tiks piespriests def losse pēc wire neizmantošanas Edited February 15, 2011 by Lihs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 (edited) Quadam un uuberam būs speciāla disciplīna par labāko trigerbotu. *ba dum tsch* Edited February 15, 2011 by cucinjshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Piedalisos ceru kad pirmaja karta neieliks ar kautkadu animalu :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Quadam un uuberam būs speciāla disciplīna par labāko trigerbotu. *ba dum tsch* WTF cuuka? es esmu vīlies, tava humora izjūta iet dibenā līdz ar tavu tf2 karjeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Ursis paņems 300 bakšus. Jā, viņš ieņems pirmās 3 vietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Ursis paņems 300 bakšus. Jā, viņš ieņems pirmās 3 vietas. Man liekas tu pats nesaproti cik labu un saistošu joku tu tikko izdomāji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 (edited) WTF cuuka? es esmu vīlies, tava humora izjūta iet dibenā līdz ar tavu tf2 karjeru Es zinu, ko tu gribi panākt, bet tev tas neizdosies! Es kļūšu par dižāko stand-up comedian pasaules vēsturē, gribi tu to vai nē! Daži no maniem jokiem: Kāpēc onamons gāja pāri ceļam? Viņš ir žīds!*ba dum tsch* Kas bija pirmais - onamons vai ola? Onamona ola!*ba dum tsch* Onamons "nav" resns!*ba dum tsch* Tagad vari droši skriet paraudāt spilvenā! Edited February 16, 2011 by cucinjshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
aNi Posted February 16, 2011 Author Report Share Posted February 16, 2011 offtopic much? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streindžeris Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 (edited) ahh Animals tak ir jaunais esl admins citādi jau tu šeit nepostotu. Jebkurā gadījumā tajā kapā vidējam puberim, lai tiktu tālāk par 2. kārtu būs jāiepērk pa čītam. (etf2l ir pietiekami daudz labu 3 divīzijas un augstāki skauti, lai visas 512 vietas aizpildītu) Edited February 16, 2011 by Streindžeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 offtopic much? care much? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dangerous Lihs Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 ahh Animals tak ir jaunais esl admins citādi jau tu šeit nepostotu. Jebkurā gadījumā tajā kapā vidējam puberim, lai tiktu tālāk par 2. kārtu būs jāiepērk pa čītam. (etf2l ir pietiekami daudz labu 3 divīzijas un augstāki skauti, lai visas 512 vietas aizpildītu) Divīzija nav noteicošais rādītājs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 nuubu pwneris jupis in? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aNi Posted February 16, 2011 Author Report Share Posted February 16, 2011 (edited) Jo vairāk puberi, jo labāk! Sasniedzot 500 spēlētāju slieksni, varbūt pat varēsim palielināt balvu fondu. :] Un visiem ir vairāk kā skaidrs ka etf2l (vai esh) spēlē ļoti laba kārtiņa ar čīteriem.. Piedāvāt naudas balvas bez antičīta ir stulbi :< Nav runa par to vai AC kādu noķer... Paskatoties kā dažas komandas spēlēja pēdējā ESL sezonā, ir skaidrs, ka pietiek vien ar pabiedēšanu, un čītus uz oficiālajām spēlēm daudzi spēlētāji vienkārši neieslēdz, kas arī parādās viņu rezultātos. Edited February 16, 2011 by aNi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streindžeris Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 (edited) Jo vairāk puberi, jo labāk! Sasniedzot 500 spēlētāju slieksni, varbūt pat varēsim palielināt balvu fondu. :] Un visiem ir vairāk kā skaidrs ka etf2l (vai esh) spēlē ļoti laba kārtiņa ar čīteriem.. Piedāvāt naudas balvas bez antičīta ir stulbi :< Nav runa par to vai AC kādu noķer... Paskatoties kā dažas komandas spēlēja pēdējā ESL sezonā, ir skaidrs, ka pietiek vien ar pabiedēšanu, un čītus uz oficiālajām spēlēm daudzi spēlētāji vienkārši neieslēdz, kas arī parādās viņu rezultātos. piemēri? maybe etf2l vajadzētu tās komandas ņemt vērā Edited February 17, 2011 by Streindžeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
aNi Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 spēles paziņotas: http://www.esl.eu/eu/tf2/1on1/scout/whiskas_cup/rankings/ neizmirstiet, ka AC vajag notestēt pirms spēles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now