Jump to content
GIGN Forum

Sūdzība.


Larsiks
 Share

Recommended Posts

btw pievienoshos barinjam kam vnk nepatiikami speeleet, ja ierauga taadu niku... un protams taa ir tava izveele, tavs intelekts un tavs humors bet nu nekaadi nesaprotu kaa pasham ir patiikami ar taadu niku speleet, protams pie taa var pierast(taa pat kaa pa ar gadiem pieradu pie lamaashanaas netaa un jau biezhi nefiltreeju ir lamaashanaas vai nav), jo niks neveido cilveeku, bet cilveeks veido niku, bet tikuntaa

Taapat vienam bija granade launchers nosaukts par nigger punisher... Nezinu kaa var tas likties smiekliigi vai kkaadaa zinjaa kruti... :/

Link to comment
Share on other sites

Niks smird un pamatīgi. Nesaprotu, kāpēc topiks nav aizvērts jau pirms pārdesmit postiem.

edīte:

Larsik, serveris ir privāta padarīšana, kur tavs bullšits par rasismiem, nacismiem un citiem pokemoniem nedarbojas, visu nosaka īpašnieki. Kas tur ko nesaprast ibitīt matos?

Edited by bReeTz
Link to comment
Share on other sites

Es atvainojos, ka šeit iepostoju, vienkārši nevarēju noskatīties, bet cmon. 10 minūtes ir daudz? Tu kunksti dēļ 10 minūtēm, pa kurām tu vari aiziet pakratīt krāniņu pie poda, uzpīpēt, uztaisīt tēju un pēctam tālāk doties dzīvē.

Ja tu pats nesaproti, ka Tavs nicks ir neadekvāts, tad šeit tev vispār neko nevajadzētu sprēgāt...

Link to comment
Share on other sites

c'mon, te ir kāds bērnudārzs vai normāla komūnā, kopš kura laika bano par debīliem nikiem? Jā, es zinu, ka viņš tāds ir, tieši arī gribu, lai tāds paliek!

Adminiem IR tiesības likt mainīt niku citiem spēlētājiem, ja tas neatbilst normāma, kā jau minēju, rasisms, nacisms un cits bullšits. Man nav nekas aizskarošs, tas nav tēmēts uz konkrētu personu vai kādu noteiktu cilvēku grupu.

Nevajag man notikumu secību stāstīt, un tas, ka, tavuprāt, niks ir debīls, nenozīmē, ka man viņš jāmaina!

Man patīk, ka tu mums māci, kā mums ir jāadminē un zini visus mūsu noteikumus. Tu šķieti reāli vieds džeks. Cik daudz cilvēkus/dzīvniekus/lietas ar atveri līdzīgu dibencaurumam tu esi izpisis? Vaicāju, jo šķiet, ka ar savu viedo prātu esi sasniedzis tiešām daudz jomās, kas tevi interesē, konkrēti - dirsā pišanā.

Link to comment
Share on other sites

OMG 10 minutes ban /ragethread. Kad man uzliek gag par neko un neatgago es nesūdzos vismaz xD (jo nevaru arī :) ) Admins var izdomāt noteikumu jebkurā brīdī :D drīz tev būs arī noteikums par neadekvātu niku :)

Tavs niks izsaka tieši to pašu ko izsaka vārdi cūkas dēls par dēla māti. Šeit es runāju par principu. nu ceru ka sapratāt. :s

P.S

Nepamaniju kur iepostoju pat. Ja man šeit nedrīkst postot var delītot postu.

Edited by ImprovisE
Link to comment
Share on other sites

man principaa tas nerada nekadas pretenzijas, pardomas vai tamlidzigi, pat daleji liekas smiekligi. Kamer vins neaizdirsh chatu ar pardomam par pishanu dirsa un seksu dirsaa(lol) kaa taadu, tikmer ir vienalga. Uz 1.6 puba ari spele chalis ar niku dirsaa piseejs, neviens admins ne reizi vinu nav izbanojis. Te man liekas vairak ir runa par uztveri kaa taadu.

Link to comment
Share on other sites

Saprotu ka dazi sikalas ka censas sev pieverst uzmanibu izvelas nicku pec ta ka ar vinu runa majas, nu nav Tev paveicies ka tu dzivo kopa ar bomziem un neredzi adekvatu atskirtibu starp normalu vardu lietosanu un rupju necenzetu vardu lietosanu.ir jasaprot ka ir cilvekus kuriem nemaca kas ir labs kas nav, ka neka uz ielas aug.

KURS TEVI NEM DRSA KA TU TO VELIES PASTASTIT CITIEM ? VARBUT VELIES PARUNAT PAR TO ?

PM Cenzura butu , ja admins nomainitu ( izlabotu ) Tavu nick bes tavas pierkisanas.

Ja tu i burtu nomainitu uz L mazo izskatitos ka i bet tas vairs nebutu rupjs vards, taS ta :D

Nomainat vinam nick uz "Izputeja Putejs" lai spele :D , vot ta butu cenzura :superlol:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...