Jump to content
GIGN Forum

Paaugstinājums!


R._
 Share

Recommended Posts

Sveicināti. Kārtējo reizi spēlējot cs nonācu pie secinājuma, ka man būtu nepieciešami pāris flagi klāt, bet konkrēti f flags(ja nemaldos) , kur ir xnextmap un xmap. Mapju maiņas jautājums vienmēr šeit ir bijis sāpīgs, jo, piemēram, viens grib kādu def mapi, otrs kādu veco, trešais jaunu un ceturtais mazo mapi, kas ir saprotami, jo cik cilvēku tik viedokļu. Tāpēc šo flagu jāizmanto brīžos, kad tas tiešām ir nepieciešams.

Pēcpusdienā un līdz nakts iestāšanās laikam šie flagi nav tik nepieciešami, bet, kad ir agrāks rīts vai vēlāks vakars, tad vienmēr sanāk tā, ka nesabalso karti (pietrūkst 1 balss), kas brīžiem tracina, jo nākamajā mapē pazūd tauta un lai to dabūtu atpakaļ atkal ir jāliek vote uz def mapēm, kuras man kā aktīvam puba spēlētājam brīžiem noriebjās, kā arī šī tendence ir vērojama daudzos aktīvos puba spēlētājos, bet tiešī ar šīm komandām es varēšu novērst problēmu jau pašā tās sākumā.

Domāju, ka šeit vairāk vai mazāk viss, ko gribēju pateikt ir pateikts, bet ja kādam ir kādas pretenzijas par to, lai man piešķirtu šīs tiesības lūdzu pateikt kāpēc, jo spēlēju es pietiekami daudz, regulāri un ilgi.

Ceru uz sapratni !

Link to comment
Share on other sites

Es te skatos, ka pēkšņi visi jaunie admini skrien pēc visiem flagiem pēc kārtas un viņiem bez īpašiem spriedieniem tiek dots. Protams ne visus es atbalstu, bet visiem tiek. Tad kapēc gan šitam vecam bukam neiešķiest bez jebkādiem aizspriedumiem!? Šitam es pat pats iedotu... :)

REC

Link to comment
Share on other sites

Ну тут как не крути REC, онлайн тайм у него бомбовой был %) и уверен на 100% что с использованием этого флага, у него не будет проблем.

R._embo goodluck %)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...