enfuego777 Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 (edited) karo4 es te īsti neiebraucu, bet es ieliku topikā ss.lv, ka es pārdodu telefonu, tad man uz e-pastu atnāk vēstule. Es īsti neiebraucu, kā viņš gribēja mani apkrāpt, bet pēc visa sapratu, ka tur nav kautkas tīrs:D Citēju: Is this item still available ? if yes ,let me know the present condition and cost Lādēt pēc nummuru secības! 1.bmp 2.bmp 3.bmp 4.bmp 5.bmp Edited January 30, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Tu neesi parak gudrs! 1) attelus saspied uz .jpg, kad pievieno (to var izdarit taja pasha paintbrusha) 2) tu vinam iedod bankas datus/pay pal kontu. Vins tev atsuta it ka no bankas (vai paypal) epasta vestuli, kura ir rakstits, ka tava konta ir ieripojusi naudina. 3) tu vinam nosuti preci 4) tu ej bankas konta/paypal konta un ieraugi, ka tur nav naudinas 5) TADAA! Tu esi uzmests! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 (edited) nu skaidrs, es jau viņam teicu, ka tjipa report to the media:DDDD Nu bet pofig es jau pārdevu pa pitnahu. Edited January 30, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 (edited) Davids Sneiders... Labak ashi izvac visu to sviestu no interneta, kur tavs vards saistas ar canabis... darba devejiem nepatik! Beefs edit: laikam tomer pieradas, ka aktivakie legalizacijas aizstavji ir pasi pateretaji! Edited January 30, 2011 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 (edited) Tici man manam darba devējam ir pie tirsas:D Skatos baigais okškeris esi? Lab lieta skaidra, nav ko ielaisties atkal ar jums te:D Edited January 30, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Nu tiko vel pats sudzejies, ka tev ir zema alga. Pienaks laiks un tu gribesi lielaku algu, vairak stradat, uznemties darba lielaku atbildibu. Nu ok - tu gribesi tikai lielaku algu, bet viss parejais naks komplekta. Varbut tad darba devejam intereses, ko tu esi sarakstijis interneta.. Pacelot so temu.. nebutu slikti, ja foruma admini varetu izmest paris manus smigas postus, jo savadak tie ir google pirmaja vieta ierakstot manu vardu. Raksts diena.lv, dinamiskas datu strukturas, olimpiades - tas pat neuzradas pirmajas 3 lapas... Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now