dyversant Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Esmu nonācis līdz tam, ka visi saldumi, gatavā paika un viss cits, kas nopērkams Uk veikalos ir apnicis. Dikti gribētos dzirdēt jūsu ieteikumus, ko lai labu sapērk, lai var garšīgi un paēst ( jā tā es to gribēju rakstīt) Der arī gatavojamas lietas, pie plīts neesmu tizls, pat samērā labs Tak liela daļa ja ne dzīvo, tad ir pabijuši un zin, kas labs ir . Jo es tajā visā kaudzē ar paiku neko nesaprotu. Protams var mēģināt apmeklēt veikalu skaidrā, et kautkā nav tas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 ja ir daudz liellopu gaļas - ņem lielos gabus on marinē... marinādes arī ir pa pilno. ja dzīvo ar normāliem keksiem kas nezog - ņem un marinē uz nakti - pusdienās vai vakarā jua gatavs panai. Vēl iesaku paskatīties kīniešu receptes no vistas - elementāras pagatvošanā un lētas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Woot arzemees... pat paicons veikala nesaprotams! Divit - pako labak savas somas un brauc atpakal uz tevzemi! 3 teva delus uztaisisi un bus tev prieks un man pensija -> visiem labi! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 beef tev neizdevās uzrakstīt neko interesantu. pat neko slimu, pat neko neinteresantu. Tev laikam nekad nedaleks ka tev vairs nav 15 gadi un kautkā būtu laiks beigt troļļot. Kas gan bīfu samaitājis tā pēdējos gados.. hnnn.. Bor1ng tu domāji jau gatavas marinādes var nopirkt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 (edited) Tu trolli visos manos postos pamanisi, bet taja pasa laika mierigi ar tadu (trolleni.. ) pargulesi! ... jo troljiem ir magiska iepasiba parversties par kadu citu cilveku... Beefs Edited January 30, 2011 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 ... Beefs Troll Patroll ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Angļi nemāk gatavot, BET, viņu veikalos ir ļoti daudz visa laba... Marinādes ir uzreiz gatavās paciņās - bet tas ir t;a saucamais širpotrebs... to neņem... meklē pus gatavās, kur vajag vēl kaut ko iemaisīt un ad marinēt... Vēlams amerikāņu ražojumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Makaroni (var ilgi uzglabāt) ar visādām mērcēm n shit. PASTA FTW!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Makaroni (var ilgi uzglabāt) ar visādām mērcēm n shit. PASTA FTW!! Po flotski.... mmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Vēl atcerojos - ja kuņģis ir izturīgs - pamēģini indiešu hujnju - Chutney.... daudz garšu, vaerenas gatavošanas iespejas. bet kā jau teicu - ne katrs kuņģis iztur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 makaroni jau nahuj sēž pečeņjās beef beidz onanēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 LOL, diviit. Taakaa es lielaako dalju energjijas atdodu darbaa un peec darba man eest gatavot negribas tad ljoti biezhi eju sheit http://www.just-eat.co.uk/ ievadi post code un atveers visus restoraanus/junk food'u kas piegaadaa uz maajaam. Izveele ir liela, kjiinieshu, indieshu, anglju un sazin kaadi veel tik eedieni tev tiks pagatavoti. Cenas draudziigas un ir garshiigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Čikens krējuma vai majonēzes marinādē. Paņem termo izturīgo kastroli, salaid iekšā čikena spārniņus vai šķiņķīšus, piešauj majonēzi vai krējumu ( vairāk gan ieteiktu krējumu ), klāt kādu garšvielu, karrijs kst. labi iet klāt. Lai mazliet sasūcas, parasti pietiek ar stundām 2 un šauj krāsnī. Laiku es tā īsti piefiksējis neesmu, bet ja trauks ir caurspīdīgs, tad smuka brūna, kraukšķīga ādiņa liecina par čikena gatavību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 novāri spageti makaronus. kamēr vārās blakus katliņā apcep vistas filejas gabaliņus un pēctam pielej klāt mazliet saldo krējumu + pievieno kausēto sieru. tad ieber iekšā makaronus, samaisi un izbaudi garšīgus makaronus ar sieru un vistu kausētais siers - 60 santīmi. pietiek 4 porcijām. saldais krējums - 60 santīmi. ar 4 porcijām fileja - 200 grami ~80 santīmi - 2 porcijas spagetī ~ 60 santīmi - dahuja Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 Jona es paskatīšos, paldies Man nesanāk darbā nogurt. Tāda haļava par 8 paundiem stundā. ka jāmieg ciet. Man tādā ziņā kruta paveicās Hmm, man makaroni jāaizstāj tad ar rīsiem, jo šamie jau sēž dikti ilgi Čikeni tiks ietestēti Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Po flotski.... mmmm Rit taisishu kak raz, tgd choms cepj pankukas Patiesiba frishkas, cisinji, olas FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now