Banāna Telefons. Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Modern_warfare_3#Future Ja nav bullšits - labas ziņas, vismaz priekš manis. Black Ops killeris būs noteikti. Jūsu domas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 pffff.... ir jau bfbc2, kur ir milzīgas kartes ar 32 spēlētājiem. CoD ar tagad grib tādu spēli. Nu smirdīgi, ka atkal būs jauns CoD, nosita visu vēlmi dabūt 14 prestižu black ops Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Manas domas ir tādas, ka bļetj, kad vēl vispār Novembris būs. Oktobrī varēs par to visu sākt runāt. A, tagad - pohuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 man nepatika black ops. endžins nobesija. sp ir vienīgā lieta, kas patika un varētu teikt, ka tikai dēļ story... pietam izskatijas tā tā...pilsētas nelikās diži labākas pa cod4. vispār nožēloju, ka atlaidēs nepaķēru cod4. kautkā neliekās, ka šie 2 ir tik labi...pat izskata ziņā...iekš cod4 paķer zelta kalašu un apbrīno cik labi izskatās viņš ceru, ka endžinu tiešām nemainīs. tik uztvīko grafiku un viss... tak ahūna labs dzinējs, kas prasa ļoti maz no pc un tomēr dod tik daudz...man liekās to miņu dēļ man black ops ar negāja - viss jutās "nepareizi" - skriešana, kustības... + kā arī pingi, bet tur drošvien kompis vainīgs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Zini rusty, ar šo piespiedu kārta developeru maiņu ir daudzdaudzdaudzdaudz lielāka iespēja, ka Black Ops būs perfektākā spēle uz planētas salīdzinot ar MW3. Tā vismaz parasti notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Ir vienkārši jāspēlē Bad Company 2. No CoD sērijas esmu vīlies mw2 un bo. Noteikti, ka nepirkšu vismaz turpmākās 2-3 daļas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Zini rusty, ar šo piespiedu kārta developeru maiņu ir daudzdaudzdaudzdaudz lielāka iespēja, ka Black Ops būs perfektākā spēle uz planētas salīdzinot ar MW3. Tā vismaz parasti notiek. jam, doršvien...bet man vajag tikai vienu lietu lai viņi pareiza izdara...to cod 4 sajūtu, kas tomēr arī bij iekš mw2 kaucik saglabāta. lai sp, perks un citi "revolcionāri" brīnumi paliek. tie man būs pilnībā pohuj tik ilgi kamēr spēle pati jutīsies kā cod4. tas arī viss ko gribētu no šiem sagaidīt, jo pa cod4 patīkamāku mp šūteri neesmu spēlējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Iedod man kāds MW2 ar BO perkiem un es arī spēlēšu šūterus. Līdz tam jātroļļo MMOs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 tagad es neticu COD sērijai, pēc COD4 viņi reāli sāka feilot... Es tagad vienkārši lūdzos uz BF3... es lūdzu pie visiem dieviem lai viņš būtu kā BF2 - ģeniālākias multiplayer šūteris... IMHO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Kāpēc viņi izņēma lidmašīnas pēc BF2 sērijas? Cerams BF3 atgriezīs šo naijsiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Tāpēc ka Frostbite ar lidmašīnām nepavilktu 70% komju kuri velk BC2... Bet jā, BF2 laiki ar Migu vai J-10, ehh, kaut gan F35 pēc 1.5 patča arī nais... Joprojām dažreiz palidoju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Patīk MW2. Ienīstu BO. Ceru, ka patiks MW3. Tagad spēlēju BC2 un arī nedaudz gaidu ar nepacietību B3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 http://www.findmakarov.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now