Disable Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Karo4 lieta tada man bija vecais mikrafons domaju kad vins saluzis jo kautkas piksteja kad runaja bet tad nopirku jaunu un bija tas pats.... Domaju kad skanas karte vainiga bet diezvai! Tas viss notika kad viens pidins man parinstaleja windovsu varbut jus zinat kas pa hujnu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 eu dzeki palidzat taks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 TEV? Nesmiidini mani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyzz Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 mosh driver noka4aa,jo man ir ac97 skanaskarte un mikrofons vislaik ruuca tad es diveri noka4aaju un tjipa viss aiziet.kautkaads 3d audio vai taadaa garaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.iso Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Disable - labaak neruna! tas var slikti beigties ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 vinš jau nemaz nerunā, vinš raksta iespejams, ka skanu karte vai tie draiveri, jo man ir tāds prikols, ka austiņās visu laiku tāda kā sīkoņa, kad klausās muzonu vai spēlē cs, tad jau nemaz nemana to troksnīti, bet kad tāpat uzliek austiņas, tad var labi dzirdēt pielauju, domu, ka man kaut kas lidzīgs būtu, ja pieslēgtu maiku, bet par cik varu iztikt ar "roger that un go, go, go" komandām + pa skaipu nerunaju, tad man nekrata tas troksnītis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 Nu es ari domaju moska janoka4a savadaku draiveru bet kur lai isti noka4aa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLy Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 pamekle te jaabutt te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now