_Mo3_ Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 spiest uz tiem linkiem var, bet gan vadīt savus datus - nevar, tāpēc jāskatās vai ir korekta adrese! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted January 19, 2011 Author Report Share Posted January 19, 2011 Cr...y Some M...ore? Es nezinu kas, bet tagad sita izstas mans backpack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slyer66 Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Nevajag līst svēšās mājaslapās un acc tev būs vienmēr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonja Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Ganjau youtube ielīda un uzpisās uz kkāda pediņa ir ta, kad es girbēju ar tā, bet tad komentāros izlasīju, ka feiks, bet enīvēj poh, uzčinīju jaunu acc, bez neka tukšs prosta ! Savadīju visu un uzmeta HAHAHA YOU ARE HACKED Reāli es appisu tos suņu , ne viņi mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Ganjau youtube ielīda un uzpisās uz kkāda pediņa ir ta, kad es girbēju ar tā, bet tad komentāros izlasīju, ka feiks, bet enīvēj poh, uzčinīju jaunu acc, bez neka tukšs prosta ! Savadīju visu un uzmeta HAHAHA YOU ARE HACKED Reāli es appisu tos suņu , ne viņi mani KO? Kāds sakars ar youtube? Kā caur youtube var nopizdīt steam accountu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 KO? Kāds sakars ar youtube? Kā caur youtube var nopizdīt steam accountu? Nu ir arī tādi mudaki, kuri uzķeras uz šāda prikola : tas tā piemēram. Nesaprotu, kāpēc cilvēkiem vajag VAC banotus akauntus. Un ko tonja gribēja teikt - viņš uztaisīja jaunu steam akauntu un iegāja tajā saitā, kur viņam izleca msg ka ir nohakots, un tagad viņš priecājas, ka ir varonis :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 KO? Kāds sakars ar youtube? Kā caur youtube var nopizdīt steam accountu? Youtube zog Steam akauntus. ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Blā, blā, topiks gavno. Macho beidz draudēt cucinjsh avataru lietotājiem, jo man tas šķiet cute and cuddly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now