Jump to content
GIGN Forum

Deathrun Plugins

Recommended Posts

Sveiki.

Nāku pēc palīdzības saistībā ar deathrun pluginiem.

Pirmais kas būtu un ko nevaru atrast ir respawn plugins priekš deathrun moda.(ja playeris ir beigts viņš čatā var uzrakstīt respawn un ir 1 no 10 iespējām,ka viņš atdzīvojas)

Otrais jautājums ir saistībā par bugu vai nezinu pat kā pareizi pateikt.Vārdu sakot spēlējot serverī vienubrīdi spēlētājs nomirst pats no sevis,citreiz pat vairāki nomirst.Tas nau konkrētā mapē,bet visās mapēs.Nesaprotu kur tur ir tā problēma kapēc tā notiekas.Es saprastu ja tu nokristu no augstuma zemē vai iekristu slazdā.

Un tad vēlviena problēma ir kad nokačāju šo deathrun modu.

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=692544

Tur ir rakstīts,ka automātiski šim modam ir semiclip(spēlētājs viens otram iziet cauri),bet man kautkā tā štelle neiet,kautgan esmu uzlicis arī amxx.cfg failā - deathrun_semiclip 1

Varat lūdzu man palīdzēt saistībā ar šiem jautājumiem?

1. Ļoti iespējams, ka tāda respawn komanda kā atsevišķs plugins nemaz nav. Bet tādu komandu būtu viegli izveidot.

2. Pārāk maz info. Skaties logus, iespējams kaut ko var redzēt spēlētāja konsolē (piemēram vai nogalināja worldspawn, vai kaut kas cits), iespējams cits plugins pie vainas.

3. Pārliecinies var cvars patiešām ir uzstādīts ar tādu vērtību. Ievadi šo komandu servera konsolē: amxx cvars DeathrunManager.amxx

Num nezinu,kam tur jāparādās,ka consolē tā ieraksta?Man parādās tikai šis

] amxx cvars DeathrunManager.amxx

AMX Mod X 1.8.2-dev

Authors:

David "BAILOPAN" Anderson, Pavol "PM OnoTo" Marko, Felix "SniperBeamer" Geyer

Jonny "Got His Gun" Bergstrom, Lukasz "SidLuke" Wlasinski

Christian "Basic-Master" Hammacher, Borja "faluco" Ferrer

Scott "Damaged Soul" Ehlert

Compiled: Apr 27 2010, 03:06:08

URL:http://www.amxmodx.org/

Core

Runājot par to pluginu,cik tad tāds vieglais plugins izmaksātu>>?

Pārbaudīju to semiclip,nu nekādīgi neiet.

Izmaksātu dažas minūtes mana laika. Es gan nezinu, vai strādās, bet vismaz nokompilēties vajadzētu.

#include <amxmodx>

#include <cstrike>

#include <hamsandwich>

new bool:bUsed[33];

public plugin_init()

{

register_plugin("viens", "divi", "tris");

register_clcmd("say /respawn", "cmdRespawn");

register_clcmd("say_team /respawn", "cmdRespawn");

register_logevent("Ev_RoundStart", 2, "1=Round_Start");

}

public cmdRespawn(id)

{

if(!is_user_alive(id) && !bUsed[id] && cs_get_user_team(id) == CS_TEAM_CT)

{

if(random(10) == 5) // 10% iespeja

{

client_print(id, print_chat, "Tev paveicas !");

ExecuteHamB( Ham_CS_RoundRespawn, id );

}

else

{

client_print(id, print_chat, "Tev nepaveicas !");

}

bUsed[id] = true;

}

return PLUGIN_CONTINUE;

}

public Ev_RoundStart() arrayset(bUsed, 0, 33)

To cvaru vari mēģināt uzlikt ar amx_cvar komandas palīdzību. Tas konsoles izraksts, ko tev parādīja, ir amxx version. Paskaties log failus. Vari mēģināt nokompilēt pluginu lokāli un uzlikt serverī no jauna.

Paldies,plugins laikam strādā,vismaz vienu reizi tiku atdzīvināts.D

Runājot par pārējo,tad jā nefiga nesaprotu,kas tur ir par lietu un no tiem log failiem ar neko nerubīju.Paldies,ka palīdzēji ko varēji.

EDIT.Nevaru nosūtīt tev privāto vēstuli forumā,kautko gigna vīri nau salikuši kā vaig.Vari lūdzu ar mani sazināties skype - gimenel

Paldies.

Edited by Znots

Num gribēju apjautāties par tiem pašiem pluginiem un to veidošanu,protams par samaksu,bet ne lielām naudām.Un varu ielikt tos log failus vai failu,tikai pasaki kurus tieši,jo cik zinu ir cstrike log mape un amxmodx log mape.

EDIT.Nu par respawn ir noskaidrot,par semiclip arī ir noskaidrots.Uztaisīju serverim pilnīgu restartu un semiclip aizgāja.Paliek neatminēta mīkla. Kāpēc dažubrīdi lecot,vai skrienot,vai uzskrienot virsū kādai sienai tiek noslajots? Vai ir iespēja,ka trūkst kāds deathrun plugina fixers,kas izlabo bugus? Man uz servera stāv tikai šādi deathrun plugini:

DeathrunManager.amxx

DRM_trigger_hurt_fix.amxx

Pat nezinu īsti tā otrā plugina nozīmi ko viņš īsti dara.Vai ir vēlkādi papildus deathrun plugini jāliek,kas iespējams izlabo serverī vai pašās mapēs bugus?Un kāda tiem īsti ir nozīme/ko tieši viņi izlabo,ja tādi ir?

Edited by Znots

Nākās tomēr iepostot dubultā

EDIT.Nu par respawn ir noskaidrot,par semiclip arī ir noskaidrots.Uztaisīju serverim pilnīgu restartu un semiclip aizgāja.Paliek neatminēta mīkla. Kāpēc dažubrīdi lecot,vai skrienot,vai uzskrienot virsū kādai sienai tiek noslajots? Vai ir iespēja,ka trūkst kāds deathrun plugina fixers,kas izlabo bugus? Man uz servera stāv tikai šādi deathrun plugini:

DeathrunManager.amxx

DRM_trigger_hurt_fix.amxx

Pat nezinu īsti tā otrā plugina nozīmi ko viņš īsti dara.Vai ir vēlkādi papildus deathrun plugini jāliek,kas iespējams izlabo serverī vai pašās mapēs bugus?Un kāda tiem īsti ir nozīme/ko tieši viņi izlabo,ja tādi ir?

Edited by Znots

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...