Lumpy Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 (edited) Alō! Īpaši garās runās neizklīstot, vēlējos pajautāt, vai acc būtu iespējams uzlikt arī uz PUB [tos pašus flagus, kas ir uz war3], jo mēdzu arī tur paspēlēt. Un šorīt bija īpaša "zelta jaunatne" nolasījusies, lai neteiktu vairāk. Tad nu ar vienu aci varu pabūt gan war3, gan Pub serverī. Te ir flagi, ja kādam interesē [kopija no consules]: "| Parbaudam pieeju - Lumpy: OK. Tavas tiesibas - cdeijo" Edited January 13, 2011 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 sorrz man, bet ne. nav tev vajadziigs access @ pub. jo tiesham tu diezgan reti pubaa esi. ANTI ROCK WAR3 LUMPYCH %) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 fragn prjamo v to4ku anti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Ir pietiekami daudz adminu pubā gan rītos, gan vakaros un arī naktī. Iespējams es kļūdos, tad lai jonathans palabo. Labāk sēdi war3, kur adminu trūkums ir patstāvīgs, nevis tusējies pubā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Cik sapratu tev uz war3 iedeva tiesibas, nevis, ka esi beigais pacans, bet gan tadeļ, ka war3 maz adminu un puba to ir daudz! Jebkurā gadījumā ANTI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Lai arī te, šķiet, nav vairs ko piebilst, gribēju iespamot - ANTI. PUBā adminu daudz, tevi es tur nemanu, kā arī admini nevar būt 24/7 serverī. Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Nu jaa, lieta taada, ka ja tev uzliktu acc arii uz puba tad war3 tu pavadiitu daudz mazaak laika, kas muusu interesees gluzhi nav. Pieci ANTI peec kaartas... sleedzu ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts