acido Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Labs vakars. Karoče es savu datoru pieslēdzu pie koju interneta, bet tagad ar utorrent neko nevar novilkt, ātrums 0. Pirms tam mājās problēmu nebija. Kas varētu būt par vainu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 kojās ir noslēgti torentu porti un nekada vilkšana tev nebus vispār... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 maitas, bļe. tiešām nav nekādi varianti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 (edited) zinu kad agrāk LU kojās bijā tieši tas pats, gadus 5 atpakaļ... izskaidrojums bija - visi vakraos saslēdz torentus tad tie kas godprātīgi mācas meklejot informāciju internetā (atlants.lv) neko nevar izdarīt, jo internets ir pārslogots, dēl tādiem kā tu tavs variants - pieslēdz savu internetu un neizmanto koju netu citu ieteikumu diemžēl tev nevarēšu sniegt... Edited January 6, 2011 by eLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 mācību gada sākumā tā arī bija, ka vakaros nets gļučīja normāli, tagad vairs tā nav. nē, nu man jau ir paķēries līdzi LMT bezvadu nets, vienkārši lieta tā, ka viņam ātrums tāds pasūdīgs. nekas, būs pa naktīm jāslēdz klāt un jāzog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 Citiem kojās utorrents iet ar šito netu, bet man vienīgajam nē. Es pārinstalēju to visu programmu, tad paspēju novilkt cs un hausa sēriju, bet tad viņš atkal pārstāja strādāt un vēl joprojām neiet. Tur vispār neuzrāda, ka tam torrentam būtu seederi, kaut arī viņu ir dafiga. KAS PAR HUIŅU ? huinja.bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now