ksts Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 lūdzu ja kāds zin problēmu un kādam ir bijusi šī problēma tad lūdzu rakstiet. es esmu atradis to visu angliski bet tur kautkā vis nesaprotami es zinu angļu valodu bet ja tiešām kādam ir bijis un atradis problēmu tad lūdzu uzrakstiet kā jūs to darijāt. Tā nu te būs problēma. Sākumā kad bija ienstelets sims 3 met pēc launchera slēgšanas arā dont send. un spēleij tāpat tad sāku instalē papild pakas tad pazuda dont send un tā es tiku ienstelējis ambition(nu nav svarīgi) tad vis bija ok atstāju nedaudz atpūsties kompi un tgd kad gāju skatīties man met arā eror skatīt bildē -> http://www.bildites.lv/images/vx0tpv5wssubt4vdscn.jpg nu vot un tur apakšā ir 0.0.0.0 versija bet kā ja man vis bija labi a pēkšņi. lūdzu palīdzat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Ja ir zagtais, tad pārbaudi vai tā ir krievu versija. Visticamāk, ka tā arī ir, bet Tu centies instalēt angļu valodā. Izdzēs ārā un pārinstalē krievu valodā. Principā ieinstalēt var arī angļu versiju, vienīgais, kas nestrādās ir tas launchers, kas pēc idejas arī nemaz nava vajadzīgs zagtajai versijai, tātad var iet iekšā vienkārši caur sims.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksts Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 man ir RELODED versija tākā angļu. BET launchers neiet bet ar pēdējo Night Life cracku iet. bet tikuntā gribās kā dabūt to launcher jo itkā daudziem iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now