el_Moerto Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Tātad, sākumā sāka tas lādētājs čakarēties bet pagrozot ilgāku laiku ieriktējās un viss ok, ar laiku palika sūdīgāk, beigās vispār gandrīz negāja tad atradu vienu baigo locījuma vietu gandrīz pie vada gala (kr4 gandrīz pie tā gala kurš kompī iet) atgriezu vaļā - kaņešna, vads pārplēsts (tipo tās pirmās kārtas), ok, kautkā saliku kopā, pakustināju, piehujāriju izoleni un viss kādu laiku, pēdējās dienas kad nebiju mājās kāds malacis sapisa manu ūber tinumu, kautkāda riktīgi lokot tomēr varēja uz pāris sekundēm dabūt bet ne vairāk. Labi, kr4 tagad mēģināju saitaisīt - pārgriezu uz pusēm vadu, kopā tur iekšā tātad 3 vadi - 1. kārta, 2. kārta un 2. kārtai pa vidu vēl tāds sīks zils vads, visus itkā normāli satinu kopā piemočiju kārtīgi izoleni lai neviens neskarās klāt viens otram - faking' neiet, nekādas reakcijas no pc puses, kādas 4 reizes visu pārtinu - nobesija, ir idejas kur es varētu feilot? Es moš vienkārši viņus kautkā neriktīgi tinu? Ā, pēdējā reizē kad man šķita ka vis labāk esmu satinis pārveidotājs dīvainas skaņas sāka izdot, tas jau nav labi, ne? Tos vadus var nopirkt atsevišķi (tb bez pārveidotāja/adaptera vai kā nu viņu sauc), reāli negribās visu lādētāju pirkt dēļ šādas sīkas ķibeles :/? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Tak aiznes uz kaadu darbniicu domaju ka tev pa 3niiti visu sachiniis,jo pats tur meistarojot vari arii uz iiso sho to salaist! Un jauns tak maxaa padsmit latus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nons Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Vajag salodēt, nevis ar kkādu izolāciju ākstīties, bet nu taisnība arī, pa 3ls tev sataisīs veči Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 Nē, iztiku ar savu mega skilu, var tl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now