gangstadog_Hakeris Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Labdien, vēlos nedaudz pareklamēt savu mājaslapu, bet pašlaik nav lielas naudas kuru varētu tērēt šim nolūkam, tādēļ mans jautājums ir sekojošs: Vai Latvijas internetā eksistē vēl kādas mājaslapas (izņemot krabjiem.lv,draugiem.lv,gign.lv) kur varētu reklāmas tekstu vai banneri uz noteiktu laiku vai skatījumiem apmaksāt ar sms? Un kādas lapas (izņemot wos.lv un tt) piedāvā linku apmaiņu? Ja zinat šādas lapas, lūdzu dodiet adreses pēc iespējas vairāk PS. Ja kādam šeit ir mājaslapa vai blogs, kurš vēlētos apmainīties ar banneriem, lūdzu rakstiet. PPS. Nevēlos apmainīties banneru apmaiņas sistēmas, tādas kā 468x60.lv, TrafEx, Multibanner utt mani neinteresē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 http://www.gign.lv/buyad Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Es tur tik redzu hyper link un txt. Vaitad image nava jabut komplekta ari iespejai pievienot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now