Kalis Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Atvainojiet kad nav pareizā sadaļa, bet es gribēju paprasīt vai kāds nevar nopirkt CS uz steam? Tagad ir sale viņš pa 4,99 eiro (2,80 lati). Es varu nopirkt 3 lati telefona kredīta un iedot. Tiešām piedodiet kad nav īstā sadaļa, bet nezināju kur rakstīt. Ja moderātori var tad pārliekat uz īsto sadaļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Atvainojiet kad nav pareizā sadaļa, bet es gribēju paprasīt vai kāds nevar nopirkt CS uz steam? Tagad ir sale viņš pa 4,99 eiro (2,80 lati). Es varu nopirkt 3 lati telefona kredīta un iedot. Tiešām piedodiet kad nav īstā sadaļa, bet nezināju kur rakstīt. Ja moderātori var tad pārliekat uz īsto sadaļu. Tev senčiem nav maksājum/kredīt kartes ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Viņam mamma neatļauj spēles pirkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Viņam mamma neatļauj spēles pirkt. Viņam vismaz ir mammma... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 (edited) Viņam mamma neatļauj spēles pirkt. Turpini lepoties ar savam TF2 cepurem! http://www.bildites.lv/images/0eomrer9sdt2l93ueez.png Edited January 3, 2011 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Turpini lepoties ar savam TF2 cepurem! http://www.bildites....sdt2l93ueez.png Ownage :D:D Nu teiksim citiem vecāki neatbalsta to kad tu pērc kkādus pixeļus un sēdi visu dienu pie viņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Viņam vismaz ir mammma... Padomā, pirms raksti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 (edited) Jūsu joki ir tik smeiklīgi ka gandrīz nokritu no krēsla. Ko jūs par to adoptāciju tā runājat , vai tik paši neesat adoptēti un nevarat samierināties ar to. Laikam jaatdod visas cepures kādam , tā jau būtu jūsu lielākā vēlēšanās. Edited January 3, 2011 by SuperS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Jūsu joki ir tik smeiklīgi ka gandrīz nokritu no krēsla. Ko jūs par to adoptāciju tā runājat , vai tik paši neesat adoptēti un nevarat samierināties ar to. Laikam jaatdod visas cepures kādam , tā jau būtu jūsu lielākā vēlēšanās. Labak pardod tos pikseljus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Viņam mamma neatļauj spēles pirkt. Viņš vismaz savu mammu ciena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now