Dark*A* n *G* e *L* Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Sveiki! Tātad man tāda problēma ,ka kad es runāju caur CS mic ir ļoti kluss bet options ir uz skaļāko uzlikts, PC skaļums arij uz maks! SCREENS: CS options: PC control panel options: Kad spēlēju kāda JailBreak serveri man mic ir ļoti kluss! Kur vel ko var pieregulēt? Mic nopirku šodien pilnībā jauns! Būšu ļoti pateicīgs par labu atbildi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 (edited) Runā skaļāk.! Dauz ko izsaka mikrafons,ja tev viņš ir pirkt pa 2ls, tad arī viņš runājams ir tikai pa 2ls. Nu tad par ko mēs runājam? Man ir gadijies tā ka lētais mirkafons labi runā,bet ne ilgi. Edited December 31, 2010 by Noyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark*A* n *G* e *L* Posted December 31, 2010 Author Report Share Posted December 31, 2010 4Ls, es tā runāju skaļi bet tas maz ko dod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now