n00b_style Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 lieta tada man ir routeris un es gribu uztaisit cs serveri es nekur neta nevaru atrast normalu pamacibu ka lai uztaisa cs1.6 serveri.. wisu itka sataisu wis ir normali ieiet waru bet netieku pie admina wisos konfiguracijas esmu nomainijis wisur sawu ip esmu salici bet nekas nesanak .. plzz palidziet iesakiet ko varetu izdarit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 (edited) Šeit gignā ir pilns ar pamācībām, jāmāk tikai lietot Search un ja tev ir Lattelecom DSL nets tad par servera turēšanu vari aizmirst users.ini failā ieliec pašā apakšā "tava_ip_adrese" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" VAI "tavs_niks" "tava_parole" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" saglabā failu un restartē serveri. Visam vajadzētu strādāt! Ja nejiet tad pamēģini ielikt lokālo IP adresi. Edited December 28, 2010 by Opium_doctor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now