Jump to content
GIGN Forum

Nfs:hp


rusty
 Share

Recommended Posts

kā jums patīk jaunais nfs? manuprāt labākais kāds ir iznācis. tik smuka spēlē manuprāt. visas ainavas vnk ideālas + mans portatīvais var viņu pavilk :D

bišk pietrūks mašīnu apgreidošana, bet nu neko...ir gana liela izvēlē tāpatās.

man mīļākā trase ir kalnos, kur F1 jātestē bij. ahhh...tik ideāli viņas jānobrauc visas ir, lai dabūtu zeltu - 50 reizes meiģināju.

patīk mentu un pret-mentu aprīkojums...interesants. :)

ņam. man lvl8 wanted tagat ir, tākā spēle ir nenormāli gara - kādas 10-15h jau esmu nospēlējis, bet iet līdz lvl20.

P.S sountrack ir super. tā patīk visas dziesmas. super, ka vnk pa highway jābrauc uz 360km/h un klausies :)

Link to comment
Share on other sites

Paspēlēju 2 stundas, nu tāds, dīvains geims, lai neteiktu vairāk. Vadāmība pēc GRID, vienkārši pakaļā. Līkumu izņemšana, kaut kāds sviests, līkums par 180 grādiem, bet to var vēsi driftā izņemt uz 200KMH... Kaut kāds stulbums ar krešošanos, tipo nokrešo mašīnu, bet pēc sekundes jau atkal esi uz ceļa, tai pat pozīcijā, kurā nokrešojies, braucot uz 200KM/H, tikai mašīnai folija(vismaz pēc folijas izskatās, tas korpuss) nedaudz saburzīta. Mašīnām vadāmībā nav nekādas atšķirības, vari braukt ar 4x4 Evo, vai Z4, pilnīgi poh... Pat Zondai vienīgā atšķirība, ka ātrumu uzņem krietni ātrāk.

Need for speed online pat likās sakarīgāks.

Vienīgais pluss šitam NFS - grafika ir tiešām smuka.

P.s.: nu vēl viens tāds puspluss/pusmīnuss, kā no kuras puses skatās. Mašīnas dod tik ātri, ka izbraucot 3 trases tev jau ir 7 vāģi, tātad reāli, nemūžam tu ar visiem nepabraukāsi, jo pēc katras sacenes dabūsi jaunu mašīnu, kura iespējams(bet ne noteikti) būs labāka/smukāka.

Visā visumā spēle ir totāls mēsls. =(

Edited by jancho
Link to comment
Share on other sites

atšķirās gan vadāmība. vēlāk, kad parādās kupejas un amerikāņu muskuļi to riktīgi jūt - smagas, resnas pakaļas.

nu līkumi visi jāņem driftā, tas gan. vēlāk ir misija kur testē jauno Lambo., kur tev ir 2 milzīgi apļi driftā jāizņem uz ~250km/h lai paspētu laikā...pagaidām vislielākās grūtības ar to trasi ir, jo satiksme aplī nenormāli traucē.

P.S man tā patika test drive ar Buggati Veyron. ceru, ka vēlāk savā sarakstā to autiņu var dabūt :)

Link to comment
Share on other sites

supports stuurei ir ielikts tikai lai buutu - pa vidu ir gigantisks deadzone, un uz stuures kura griezhas 450 graadus uz katru pusi, reaali pagriezhot stuuri pa 150 graadiem jau liekas ka ir maksimums... force feedback ir nekaads un neatbalsta ne pusautomaatisko kaarbu ne manuaalo kaarbu, sajuugu arii neatbalsta. braucot ar klaviatuuru visus liikumus var iznjemt ideaali ar pirmo reizi - gaazee, uzmauc pa bremzeem, brauc caur liikumu - un taa visu laiku. grafika tieshaam laba. bet jaa- kopumaa speele suuds.

@bonifacijs

game buutu fun, ja tur buutu jaadara kas vairaak nekaa viena un taa pati darbiiba, tikai dazhaados intervaalos, kameer tu skaties uz skaistajiem pikseljiem

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...