Kakiņš* Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Čau Visiem. Es gribēju zināt kur es varētu dabūt Samsung S5230 Star G-Montion Sensor spēles? Piemēram kautkādu F1 Formula , kur es varu kā saka kruķīt telefonu pa labi , pa kreisi un mašīna arī griežās pa labi vai pa kreisi! Tāda man ir problēma , tapēc ka nevaru atrast nekur , atrodu kautkādas gaļimās spēles kuras vispār pat nav saistītas ar Sensor Nu tad lūk tā... Palīdzāt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakiņš* Posted December 17, 2010 Author Report Share Posted December 17, 2010 Čau Visiem. Es gribēju zināt kur es varētu dabūt Samsung S5230 Star G-Montion Sensor spēles? Piemēram kautkādu F1 Formula , kur es varu kā saka kruķīt telefonu pa labi , pa kreisi un mašīna arī griežās pa labi vai pa kreisi! Tāda man ir problēma , tapēc ka nevaru atrast nekur , atrodu kautkādas gaļimās spēles kuras vispār pat nav saistītas ar Sensor Nu tad lūk tā... Palīdzāt! Eu nu kas par gaļaku es takā gaidu katru dienu atbildes un nothing. Kaut kā varbūt ja neviens neatbild tad var klopēt ciet šito bodīti!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts