Jump to content
GIGN Forum

Nepamatots Bans

epicfail
 Share

Recommended Posts

karoch raundu neaceros manlieks no 4 liidz 10 raundam nu uzliksts ir 12:09 un bans neparko, nekaada wh man nebija bet izbanoja zloy!

+-[Parbaudam tiesibas]----------------------------------------------

| Parbaudam pieeju - FOX: beidzies terminsh, niks pieejams lietoshanai ikvienam bez tiesibam!

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| BANA ID: 70554

| ADMINS: Zloy^

| NOBANOTAIS NIKS: fox

| NOBANOTAA IP: 84.237.238.34

| IEMESLS: wh

| UZLIKTS: 12.12.2010 12:09

| Uzlikts pirms 10 minutem

| Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

| Info webaa: http://www.gign.lv

http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2010-12-12...158-de_nuke.zip

karoch es paskatijos sestajaa 6 raundaa es nu ar niku fox nuke aukshaa uzkaapu izliidu aaraa tur aiz sienas viens tupeeja es ieliidu atpakalj uz mirkli un bish lienot araa meegjinaaju vinjam caur sienu ieshaut bet es redzeeju ka vinjsh tur tup jau pirms tam!!!taa kaa nekaada wh!un curix visu laiku raxtiija jau no saakuma ka man wh wh wh a nekaada wh tur nebija!taapeec buusim godiigi jo es pats ne reizi neesmu izmantojis gign.lv wh bet mani taapat bano pat par to ka nechiitoju tas nav normaali skatiijos es to demo un 6 raunds zloy spektos seedeeja un kjipa kautko redzeeja bet es tur wh neredzu un man nepaz taada nav vispar:@paskataties pashi tak un redzeesit ka nekaada tur wh nav!

:thumbsup:

karoch es paskatijos sestajaa 6 raundaa es nu ar niku fox nuke aukshaa uzkaapu izliidu aaraa tur aiz sienas viens tupeeja es ieliidu atpakalj uz mirkli un bish lienot araa meegjinaaju vinjam caur sienu ieshaut bet es redzeeju ka vinjsh tur tup jau pirms tam!!!taa kaa nekaada wh!un curix visu laiku raxtiija jau no saakuma ka man wh wh wh a nekaada wh tur nebija!taapeec buusim godiigi jo es pats ne reizi neesmu izmantojis gign.lv wh bet mani taapat bano pat par to ka nechiitoju tas nav normaali skatiijos es to demo un 6 raunds zloy spektos seedeeja un kjipa kautko redzeeja bet es tur wh neredzu un man nepaz taada nav vispar:@paskataties pashi tak un redzeesit ka nekaada tur wh nav!

Pēc textiem jau viens skaidrs ka dzekam ir WH,jo pats skatijaas savu DEMO lai pateiktu ,vai ir redzams vai nav redzams WH! Domaa logjiski! JA cilvēks nečītot,kāmēr neviens nav momentus pieminējis,neskatītos tak savu DEMO,ja viņš spēlē bez čītiem,! Tikai tipi kas spēlē ar WH skātītos DEMO vai tik tiešām esmu iekritis vai nē.. Te jau viss skaidrs!

GooD MeN, nu nav jeegas tev spamot arii suudziibu sadaljaa! Pietiek jau, ka tu visur citur to dari! Pilniigi nekaadas jeegas no tava posta nav, demo skatiijies neesi un veel apvaino chali, kursh ir nepatiesi nobanots. Jaa, vinjsh ir tiirs! Bans es pat teiktu ir galiigi garaam, jo es neredzeeju pilniigi nevienu momentu, kur piepisties! Banu njemu nost un GooD MeN, naakamreiz ieshkjiebshu waarnu!

jona es izteicos par atmazku,ko tu man draudi ar warnu>?Vai tad man kaa adminam nav tiesibas izteikties sudzibu sadaljaa,par to ko domaaju,nevis par to KO REDZEJU! Tu arii sac kaut ko liet,beztolkaa! Es tikai izteicu savu viedokli,es tak nemineju ka esmu DEMO skatijies,bet gana runa gaja par atmazku! Reaili tas ka ied1rsu spama sadaljaa topickaa kuros parasti nelienu,tevi varetu uzskatīt par BALAMUTI (ceru ka tavā vārda krājumā šāds vārds pastāv)! Reali lielakoties es spamoju NAKTS RITA SPAMAA ,bet parejo noignoreju,ja nesaista mani! Tapec nakamreiz padomaa p1rms bridini mani beztolkā! NU ok,demkā paradījās ka WH nav nu foršs,bet atmazka gan bija ļevā! Jona tāpat kā toreiz TU par katru cenu meiģināji pierādīt ka man ir WH,tāpēc patin lenti atpakaļ pirms man d1rs!

Pēc textiem jau viens skaidrs ka dzekam ir WH,jo pats skatijaas savu DEMO lai pateiktu ,vai ir redzams vai nav redzams WH! Domaa logjiski! JA cilvēks nečītot,kāmēr neviens nav momentus pieminējis,neskatītos tak savu DEMO,ja viņš spēlē bez čītiem,! Tikai tipi kas spēlē ar WH skātītos DEMO vai tik tiešām esmu iekritis vai nē.. Te jau viss skaidrs!

Tad es nejeedzu atshkjirt chiiteri no parasta speeleetaaja! Es savukaart, kljuudas maaku atdziit, bet tavas vienaadas churas forumaa smird kaa smirdeejushas. Paarlasi veelreiz savu ieprieksheejo postu un padomaa, kam tas nahuj interesee! Es tev saku veelreiz, nebaaz te savu degunu, ja neesi pat demo redzeejis tava tukshaa dirshana shajaa sadaljaa nav vajadziiga! Pie taa arii paliksim, ja kaut kas nepatiik, dirst man vari virsuu admina sadaljaa vai PM veidaa, bet te es sleedzu ciet!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...