Litrins Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Saskāros ar problēmu - Ieslēdzot CS serveri no sākuma itkā viss ok, taču pēc ~ 30min pats no sevis izslēdzās PC, pats nesaprotu kapēc tā notiek... PC pirms kkāda ~ 1/2 tika nopirkts.. Kūleri ir jauni.. Pirms pāris min, iztīriju PC visu.. Domāju, ka tas palīdzēs tomēr nē.! Nop, tik un tā izslēdzās ekrans parādās NO SIGNAL , taču PC strādā, pec ~ 10 sec restartējās PC.. PC parametri- 2gb Ram AMD Athlon II X4 640 Processor 3.00GHz CPU tempratūra - 43 C / 107 F System temp - 39 C / 102 F Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Un tas notiek tikai kad spelē cs? varētu būt video kartes vaina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Pārbaudi RAM. Man bija līdzīga problēma, un beigās noskaidrojās, ka viens RAM modulis visu uz īso laida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litrins Posted December 5, 2010 Author Report Share Posted December 5, 2010 Viss tika parbaudīts.. Tiko pirms ~ 5min atkal bija, kaut gan sēdēju tikai draugos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Man mātes platei kkas uz īso gāja , netā sēdi viss norm ,kā sāc kko kačāt vai spēlēt tā viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 man pašam pats pa sevīm vnk apstājas, nekas cits neatliek kā restartēt, dators tīrs kā velns,bet nezinu kas varētu būt pa vainu. Skanēju ar vairākiem antivīrusiem,neko neatrada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litrins Posted December 5, 2010 Author Report Share Posted December 5, 2010 Tur tā lieta, man arī viss tīrs utt.. Vakar sāka niķoties un tad viss... Nezinu kas ta pa hui*u.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Nu problēma ir detaļās, nevis softā. Pārbaudi RAM, teicu tak vienreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Pirmais jau nu gan vajadzētu restartēt BIOS. Step By Step Tutorial: Izrauj bateriju -> ieslēdz PC -> Open BIOS -> Save -> Izslēdz -> IELIEC BATERIJU -> Open Bios -> Save Tā būtu pirmā darbība, jo tik pat labi dēlis pats var uzcelt voltāžu RAM/CPU etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litrins Posted December 6, 2010 Author Report Share Posted December 6, 2010 Step By Step Tutorial: Izrauj bateriju -> ieslēdz PC -> Open BIOS -> Save -> Izslēdz -> IELIEC BATERIJU -> Open Bios -> Save Tā būtu pirmā darbība, jo tik pat labi dēlis pats var uzcelt voltāžu RAM/CPU etc Paldies, viss strādā.. restartēju vnk BIOS un tagad neslēdzās arā vairāk.. Var TC ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now