Jump to content
GIGN Forum

Paaugstināšana Amatā By Znt


ZnT
 Share

Recommended Posts

Sveiki, gribēju palūgt vēl klāt xvotemap. Jā, domāju, ka ir par ātru. Bet ir bieži, kad nevar normāli paspēlēt, piemēram, kā tagad iet mape prodigy un spēlē tikai 7 cilvēki. Parasti jau vakarā un no rītiem ir pamazāk tautas, gribētu iegūt vote tiesības, lai varētu uzlikt, ko mazāku un nebūtu jāspēlē tās lielās mapes, kurās ir tikai kādi 7cilvēki! Pa labi, pa kreisi nemētāšos ar voti, darīšu visu, kas pienākas! Nav tādas mapes, kas man īpaši patiktu, man visas patīk, tāpēc domāju, ka arī nevarēšu mētāties pa labi, pa kreisi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Teikshu ta , ja admins reali daudz spele un pa nakti vinjam vispar negribas gulet. Tad sanak ja vinjam nav votemap tad vai nu vinsh tupis un ies uz citu serveri , vai nu ceres ka neviens neizies un speles kaut kadu stulbu mapi.

P.S. nospelejot WAR3 kopsh tas atveras un diezgan pamatigu laiku varu secinat ka visparigi admini uz WAR3 bez votemap+ban vispar nav vajadzigi , jo vinji pec logikas nevar uzturet serveri kartibu vai nu kontrolet tautas daudzumu serveri. PUB un CSDM ta ir klasika kuru speles 24/7.

UPDATE: iesaku kaut ko izdomat ar WAR3 , jo puse no GIGN WAR3 speletajiem aizgaja uz serveriem ar 13LVL un visadiem prikoliem.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

Uzliku, viņam tāpat gandrīz ir iedota pilna paka ar tiesībām, tad neredzu iemeslu neuzlikt arī votes. Tomēr viņš laikam ir viens no retajiem adminiem kas tomēr uzturas war3. Un spēlēt 2vs2 3vs3 lielas kartes nav forši + cilvēki iekšā arī nenāks.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...