Cereza Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 Esi stulbs vai izliecies? Es shaubos, ka kaadam ir jaunums tas, ka mees ar macho dziivojam kopaa jau sazin cik miljons gadus, taadeelj, jaa MEES (es+macho) mekleejam man jaunu video karti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucho Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 es tak pajokoju. un vispār - nē, es nezināju, es nesēžu un nesekoju kas ar ko kopā dzīvo, man vispār bija pārsteigums, ka kkāds skuķis admins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 P.S. Arī es neuzticos 128 bitu kartēm 4850 vienīgā varētu derēt, viņai gan http://www.tomshardware.com/charts/2010-ga...ead-2,2473.html ir mazāk fps uzrādīts kā 5770 turklāt viņu nekur neatradu pieejamu caur salidzini.lv - http://aio.lv/lv/pc-components/graphic-car...-cooler-retail/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 un vispār - nē, es nezināju, es nesēžu un nesekoju kas ar ko kopā dzīvo, man vispār bija pārsteigums, ka kkāds skuķis admins. Es neesmu "kkāds skuķis" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Vai tiešām ir vajadzīgas 6 lpp, lai saliktu vienu kompi? Tak ir zināms, ka mums te ir vairāki cilvēki, kas pa nopietnam ar visu šito noņemas. Tad lai pa šo ciparu piedāvā variantus, kurus nopirkt. Nevajag ļaut izvēlēties no 7 kartēm cilvēkam, kurš neko no tā nesaprot. Viens variants - cereza tev jāpērk šitā, jo....... Vai arī man ir uzvilkti nervi, vai arī....viens no diviem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 Tak ir zināms, ka mums te ir vairāki cilvēki, kas pa nopietnam ar visu šito noņemas. Tad lai pa šo ciparu piedāvā variantus, kurus nopirkt. Nevajag ļaut izvēlēties no 7 kartēm cilvēkam, kurš neko no tā nesaprot. Viens variants - cereza tev jāpērk šitā, jo....... Vai arī man ir uzvilkti nervi, vai arī....viens no diviem Paldies, tu saproti manu sāpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Neviens neliek Cerezai izvēlētie no 7 kartēm. Es tikai pateicu, ka nav pamata baidīties no 128 bitiem. Labākas kartes par to cenu šobrīd nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Kāda bļedj starpība cik biti? tak galvenais ir veiktspējas un cenas attiecība un attiecīgi maka biezums. Vēl var vienīgi pastrīdēties par to, ka jaunākas kartes ēd mazāk elektrību, tas arī viss. Ā un vēl man baigi priecē tie pārgudrīši, kas piedāva likt virsū quad core procesoru... SASPIEDUŠI GALVU NEESAT? Nu kāda huja pēc lai geimiga datoram būtu 4 kodolu procis? Ā pāreizi... +10cm krāns garāks. Vopšem iesaku neklausīties pārgudros dirsējus un pieturēties pie vienkāršām dzīves gudrībām, ja ir ierobežots budžets: 1. Izvēloties datoru detaļas, skaties uz cenas un veiktspējas attiecību. 2. Nepārspīlēt ar iegrimšanu sīkumos. Reāli pietiek izlasīt normālu review, lai saprastu vai kārotā detaļa ir laba vai slikta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 edit: nevermind, neder, vajag vēl ramu atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 Labi, worm, tas, ko es izvēlējos ir ok? Kopā tas izskatītos šādi: http://www.1a.lv/shopping_cart/?content=M7...LMxNDA2NrQwA%3D UPD: Samainīju linku, RAM derēs tas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 * 4 x DDRII DIMM slots up to 2GB * Supports 1.8V DDRII DIMM * Supports dual channel DDRII 533 / 400 DIMM Teorētiski var iebāzt iekšā ātrāku atmiņu lēnākā slotā, bet ne vienmēr tas nostrādā. Uzmanību gan vajadzētu pievērst voltāžai... edit: viss izņemot ramu ir ok... pirmkārt tev rams der ddr2 533 vai 400 mhz otrkārt, paskaties kāds tev tagad rams ir un cik slotus aizņem uz mātesplates (vienu, divus vai četrus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 RAAAAAGEEEEEE Kurš man te ieteica to stulbo www.1a.lv? Liels bij mans pārsteigums, ka NEVIENA no precēm nav pieejama. Wtf, bļins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Ar 1a ir tāds joks lai noskaidrotu preces pieejamību, paskaties salidzini.lv. Ja lielākajā daļā veikalu rādās "nav noliktavā", tad 1a arī nebūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 2u ir lēts un labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 ja tu savu gaming PC maini 1x pa gadu tad tev tas hujam ir vienalga un uz doto mirkli tu skaties lai dabuutu labaako pa leetaako, bet ja cilveeks kompi iegaadajas uz lielaaku laiku tad labaak ir saakumaa ieguldiit pa paaris kapeikaam vairaak un dziivot savus veel 6-8 gadus!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Cilvēkam ir ierobežots budžets... un ierobežotā budžetā par cenu X ir labāk paņemt dual core ar augstāku frekvenci nekā quad core ar zemāku frekvenci par to pašu cenu X. Quad core NAV iegūldījuma vērts, ja vien tu nelasi kopā serveri vai arī workstaciju, kur tu izmantosi 3DMax vai kādu citu renderēšanas brīnumu, kur ir ļoti būtiski cik jaudīgs ir procesors... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 (edited) dual coreem nav svariiga frekvence tik ljoti kaa L2 ^^ un muusu piedavaajusm bija pa 15 Ls daargaaks un ielljaavaas visaa kopeeja abudzhetaa taa kaa... Edited November 29, 2010 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 neaizdirs lūdzu galvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 Es esmu tik ļoti izbesījusies, ka esmu gatava paņemt un saplēst savu veco datoru un apēst tā detaļas, nevis pirkt jaunu. Es vēlaizvien, nafig, neko nesaprotu + esmu ūberbitchy un man ir vēlme NOGALINĀT. Tā kā aizveraties un pasakiet man kādu internetveikalu, kurā var arī kko dabūt, nevis "neviena prece nav uz vietas". Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Cereza, netrako... viss būs labi pašlaik zem jautājuma zīmes ir tikai rams, jo cik es no macho sapratu, tad tur pašlaik iekšā stāv galīgi neatbilstošs rams, kas pat strādā. Viss pārējais, ko tu iemeti caur 1a linku, bija ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 jā, tikai 1a nekā nebija, tāpēc sameklējām 2u veikalā. jā, jātiek galā ar to ramu... šitāds baroklis viņai derēs? http://www.2u.lv/lat/e-shop/1051.1171.3441....html?id=136676 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Brawwwrr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 ok, viss ir, kompis pasūtīts, tagad vajag lētu geiming peli, jo viņas esošā ir KAUT KĀDS VĀJPRĀTS. g5 gribētos jau, bet viņa maksā 40 ls joprojām recommendations please! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 g5 gribētos jau, bet viņa maksā 40 ls joprojām recommendations please! Es esmu tik aizkustnāta par tavām rūpēm, ka varētu apraudāties, haha Bet jā, it has been DONE! Tagad rīt macho aizies pakaļ, saskrūvēs kopā un rīt es būšu happy panda, labi, ka trešdien nekas nav jādara, varēšu rītnakti pavadīt spēlējot Tf2 un malkojot vīnu ^____^ Paldies par palīdzību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Kā tur ar to x7 peli? itkā jau lētā gala, bet meibi lietojama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now