jonathan Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Gribeetu nomainiit telefonu uz vienu no shiem, bet taa iisti nevaru izlemt, kuru njemt. Veikalaa paspaidiiju to iphone 4 un jasaka, ka principaa nekaadu atshkjiriibu nejuutu no mana pashreizeejaa 3GS. Kaads nav ticis pie torcha jau? Kaadas atsauksmes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 3GS pa cik pardod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Veikalaa paspaidiiju to iphone 4 un jasaka, ka principaa nekaadu atshkjiriibu nejuutu no mana pashreizeejaa 3GS Ekhem. Atšķirību jūt un pat ļoti. Sākumā kad pie viņa pieslēdzos arī nelikās nekas īpašs. Par BB neko nemācēšu teikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted November 22, 2010 Author Report Share Posted November 22, 2010 Epix, es vinju nepaardoshu, vinjam ir defekts. Nu ok, kas ir taa atshkjiriiba iphone 4 un 3GS, neskaitot to, ka vinjsh ir aatraaks un labaaks rezoluushens? Taas lietas nebuutu taas buutiskaakaas, deelj kuraam es izdariitu izveeli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Ieteiktu Tev doties uz http://crackberry.com un tur arī forumā uzdot šo jautājumu, cilvēki tur lieto dažādus telefonus, tādēļ domāju, ka varēs pastāstīt kaut ko vairāk.. Esmu gan lasījis, ka kāds tur diezgan ātri aifonu mainīji atpakaļ pret bb. Šaubos, ka šeit atradīsies kaut vai viens toch lietotājs. Vari pameklēt http://www.knowyourmobile.com/comparisons/...e_iphone_4.html tāda tipa rakstus, kaut gan noteikti to jau esi darījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Pats izmantoju BlackBerry Sorm 2. Nekādu problēmu un defektu nav bijušu Draugam ir iPhone 3GS, un jau pēc pussgada lietošanas pie kontaktiem parādās mazas plaisas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted November 23, 2010 Author Report Share Posted November 23, 2010 Ir lasiiti raksti, ir redzeeti video. Gribeeju vienkaarshi dzirdeet cik apmierinaats ir kaads torch iipashnieks. Laikam jau njemshu to torchu, man ar iphoniem diezgan neveiksmiiga pagaatne Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Muļķības, varēji uzreiz teikt, ka tev ir problēmas ar alkoholu kā rezultātā cieš iphoni un ceri, ka ar torchu kaut kas mainīsies. awww, cerība muļķa mierinājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted November 23, 2010 Author Report Share Posted November 23, 2010 Idinjsh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now