Jump to content
GIGN Forum

Win7

Chiky
 Share

Recommended Posts

Ganjau daļai no JUMS ir Windows 7, un kautkādā veidā esat meiģinājuši viņu uzlabot

Cik skatijos Youtube tur ir daudz dažadu video kuros ir parādīts kā padarīt viņu atraku,labāku u.t.t

Bet negribas uzrauties no nobrucināt windosu,

Tas ko jums gribēju pavaicāt, tas kas ir ņemies un ņemas gar win7 var iedot linku vai uzrakstit te pat pamācību kas jadara.

Kas ir uzlabojumi tavā izpratnē? Ja tu domā, piemēram, rocketdock ir uzlabojums, tad es tādu lietoju, kā arī rainmeter es lietoju. (hmmm, laikam jāiet jauni skini pameklēt :) )

Edited by AmE

A ko jūs pi**t mozgus? Vienkārši varbūt cilvēks grib uzzināt kā pakonfigurēt windowsu, uzzināt, kas zem pārsega slēpjas. Tas, ka nekas nelago, nenozīme, kas es, piemēram, nemēģinu uz win7 dabūt kādus 35-40 processijus, jo arī kaut vai i7 procītis ar 4 Gb ramu reizēm ir lēnāks, gļukaināks par manu paveco kompi.

Tākā, man uzliekot windows xp, glučija un neņema preti manu procesoru, jo xp ir 32 bit, un mana procesora arhitektura ir 64 negāja kopa baigi glučija un uzradija kad ir tikai viens kodols un 986ghz. Un win7 man visas tās viņa tā saucamās "Fīčas" nav vajadzigas. Tāpēc, lai nerij man liekus procesus gribu atrubīt visu to kas man nav vajadzīgs.

un velviens liels mīnus kas manam kompim ir tas kad eMachines suporte visus draiverus TIKAI un VIENIIIIGI uz win 7 http://support.emachines.com/em/driver/

P.S Murdock aizej pastrāda moš ari varēsi sev kautko atļauties nopiekt. Es pieņemsim pa vasaru nesēdēju ka tu mājas ,bet braucu pelnīt naudu.

P.S.S Man pašam ir savi iemesli kāpēc velos kautko optimizēt, nafig kādam no malas uzreiz ir jādirš man virsū

es tik jautāju kā to izdarit, bet nē dažām plānā galdiņa urbējam gribas padirst !!!

post-8830-1290529069_thumb.jpgJeriko, tu izlasiji manu 1. postu kartīgi? Es es saku es jau izskatijos visadus google un youtuba video, katrs dara kautko savu lidz ar to kam lai uzticas. Bet mans velamais ir dabuts, pačakarejos ar "regeditu" msconfiga , izledzu serch izdzesu failus no %temp% tagad praktiski mans windows rij maz. Agrak rija 2gb operativas atminas tagad 800mb+/- vel programmas kas man ir palaistas un procesora noslodze ari ir palikusi par 10% mazaka, ka ari pats butiskākais programmas un speles palaizas daudz atrak un darbojas labak panemsim piemeru par tf2, pirms tam man regulari fps metajas uz sarkano fps zonu kad notika skaidisanas bet tagad stabili turas zalaja zona

P.S Stāv man virsū win7 ultimate x64

P.S.S vadijos pēc šis mājas lapas http://www.sevenforums.com/tutorials/

Edited by Chiky

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...