MrEgo Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Kā es savai mapei varu uztaisīt *.RES formāta failu? Jo, ja gribu uzlikt uz servera mapi, *.wad failu, kuru es neiekomplitēju(un neiekomplitēšu mapē) - nekačā.. Bet piem. citām mapēm ir *.RES faili, kurus atverot ar notepad'u, ir ierakstīts kādus *.wad viņa izmanto, un dēļ tā *.RES faila arī serveris tos *.wad failus lādē, tam kam viņus vaig.. Bez *.RES faila - nelādē.. Tātad.. Es gribētu zināt, kā var uztaisīt *.RES failu, ka'dai no mapēm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Varbūt esi iedomājies par tādu lietu, kā kāda .res faila palabošanu attiecīgi savām vajadzībām? Ja nē, tad: Tutoriālis no cstrike-planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEgo Posted November 18, 2010 Author Report Share Posted November 18, 2010 lol, tiešām.. uztaisīju kopiju, nomainīju nosaukumu, sastāvu un viss aizgāja.. paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now