HawXz Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Sveiki ļaudis, man šaize ar Win7 un WinXP! Tātad problēma tāda, ka sākumā biju uzmetis uz laptopa WinXP, uztaisīju 2 cietos diskus - vienu sistēmai otru failiem.. Viss ok līdz sāka lagot PC, dabūju Win7 - uzliku pa virsu - neformatēju savu uztaisīto disku kur man faili - bet kad ieslēdzu PC - ieeju My Computer - tur parādās tikai viens cietais disks - tas uz kura ir sistēma?! Kpc ir tā? Un ir arī tā ja liek no Win7 uz WinXP??! Maybe kāds zin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Esi dzirdējis par tādu lietu, kā Google? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlimyGuy Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Google? Nevajag tagat te dir... GOOGLE vis ir angļu valodā, (varbūt kautko var atrast LV valoda ,bet nu) Vaitad ir tik grūti uzrakstīt normālu atbildi un nepi... prātu? Ja nezini, izlaid nevis tagat te tēlo ahuj... varoni! (Sorry par nepilnām rupībām!) HawXz sry neko nezinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HawXz Posted November 17, 2010 Author Report Share Posted November 17, 2010 Mjā necerēju jau neko gudru no tiem gudrajiem, kam tur augšā ir vairak nekā man Es tikai pajautāju, ja nezinat tad neko.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Managament -> Disk Managament (kreisajā pusē) Iemet skrīnu, kas Tev tur darās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HawXz Posted November 17, 2010 Author Report Share Posted November 17, 2010 Tgd man ir abi diski, jo noformatēju otru cieto un viņš parādījās Es arī šo pašu jautajumu ieliku citā saitā, un tur man pateica veidu kā viņu dabūt, lai rāda, cerams, ka nākošreiz aizies tā kā teica Link to comment Share on other sites More sharing options...
whatafak Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 didiots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now