Jump to content
GIGN Forum

Portativais Dators

TyTe
 Share

Recommended Posts

Kas tas ir , iesledzot portativo datoru , nav apgaismojuma nekada , bet pati darba virsma strada var redzet pret gaismu? Dators jau ir kaut kur 6 gadi vecs aptuveni.... Windows ari nebija parinstalets kadu laiku, un tad sakas kaut kadas problemas, it ka ari ekrans palika melns , tad to pc nesledza ieksa , un iesledzu vakar atkal un viss stradaja. Un parinstaleju vakar windowsu, sodien iesledzu viss gaja . Un peksni saka ekrans mirgot melns un tad atpakal, un peksni vins tads tums ari palika. It ka visu redzu uz ekrana, viss strada bet , tikai pret gaismu , jo viss ir tums..

Kur varetu but vaina?

Man ta pavisam nesen bija ar savu veco kluci.

Pameiģini paspaidīt FN pogu + gaišām. (pogu kas maina gaišumu / britnesu)

Izņem bateriju un slēdz pie vada, skaties, kas tad mainās! Man bija tieši tāda problēma, bet pēc reinstal win, paspaidīju FN+F9 un tagad viss strādā. Tiesa gan lietoju portatīvo bez baterijas!

Pameiģini paspaidīt FN pogu + gaišām. (pogu kas maina gaišumu / britnesu)

Izņem bateriju un slēdz pie vada, skaties, kas tad mainās! Man bija tieši tāda problēma, bet pēc reinstal win, paspaidīju FN+F9 un tagad viss strādā. Tiesa gan lietoju portatīvo bez baterijas!

cik sapratu tad vinam pilniba ekrans izrubits - tatad nav kautkas nogriezts

p.s.

Un peksni saka ekrans mirgot melns un tad atpakal, un peksni vins tads tums ari palika. It ka visu redzu uz ekrana, viss strada bet , tikai pret gaismu , jo viss ir tums..
Edited by whatafak

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...