TyTe Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Kas tas ir , iesledzot portativo datoru , nav apgaismojuma nekada , bet pati darba virsma strada var redzet pret gaismu? Dators jau ir kaut kur 6 gadi vecs aptuveni.... Windows ari nebija parinstalets kadu laiku, un tad sakas kaut kadas problemas, it ka ari ekrans palika melns , tad to pc nesledza ieksa , un iesledzu vakar atkal un viss stradaja. Un parinstaleju vakar windowsu, sodien iesledzu viss gaja . Un peksni saka ekrans mirgot melns un tad atpakal, un peksni vins tads tums ari palika. It ka visu redzu uz ekrana, viss strada bet , tikai pret gaismu , jo viss ir tums.. Kur varetu but vaina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whatafak Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 ekraanam pipec bet visticamaak ka kontakts uzsit ekranam pa malu vai pa kompi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Man ta pavisam nesen bija ar savu veco kluci. Pameiģini paspaidīt FN pogu + gaišām. (pogu kas maina gaišumu / britnesu) Izņem bateriju un slēdz pie vada, skaties, kas tad mainās! Man bija tieši tāda problēma, bet pēc reinstal win, paspaidīju FN+F9 un tagad viss strādā. Tiesa gan lietoju portatīvo bez baterijas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whatafak Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 (edited) Pameiģini paspaidīt FN pogu + gaišām. (pogu kas maina gaišumu / britnesu) Izņem bateriju un slēdz pie vada, skaties, kas tad mainās! Man bija tieši tāda problēma, bet pēc reinstal win, paspaidīju FN+F9 un tagad viss strādā. Tiesa gan lietoju portatīvo bez baterijas! cik sapratu tad vinam pilniba ekrans izrubits - tatad nav kautkas nogriezts p.s. Un peksni saka ekrans mirgot melns un tad atpakal, un peksni vins tads tums ari palika. It ka visu redzu uz ekrana, viss strada bet , tikai pret gaismu , jo viss ir tums.. Edited November 15, 2010 by whatafak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now