SuperRembo Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 (edited) Sākšu ar to,ka šis ir labs veids kā iegūt peļņu. Pats esmu nopelnījis 3LS Daudzi ir dzirdējuši par firmu SMScredit. Nu lūk, šai firmai ir tāda kā akcija, uzlūdz draugu, lai tas piereģistrējas šai firmā un par to saņem 3Ls par katru draugu. Vislabākais ir tas, ka nauda patiešām tiek pārskaitīta un uzreiz uz jūsu bankas kontu. Jums būs jāpārskaita tikai 0.01Ls šai firmai, lai sevi identificētu un zinātu, ka jūs neesat viltots profils. Raksti man uz profilu, atsūti savu e-pasta adresi vai mob nr ar ko registresies un nosūtīšu uzaicinājumu! Paldies!!! Akcija GIGN biedriem, visi kas registrejas, es no siem iegutajiem 3ls, 1LS jums vel atsutu atpakal . Bet par to privati vai pa skype. Edited November 9, 2010 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Uztaisat vienu topiku , nopinojat un liekat referāļus. Ja katrs taisīs jaunu topiku , noslīksim SMS kredīta reklāmā. Kredīts smird! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 9, 2010 Author Report Share Posted November 9, 2010 Kredits par sevi smird, bet halavnie 3LS sildi sirda Mans galvenais merkis dabut 15 referalus, i viss, tad varat kaut lokot ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 aizmirsti. šitās ģēlas te nebīdiet ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts