Jump to content
GIGN Forum

Kas Notiek Ar Slotiem?


kRi
 Share

Recommended Posts

Kaut kur jau šitā tēma bija cilāta. Cik atceros ir tā, ka ja ir trīs vai četri admini ar slotiem serverī tad visi sloti jau ir izmantoti un pat neregotos vairs nemet ārā. Ceru, ka pareizi atceros, ja nē tad kāds palabojat.

Link to comment
Share on other sites

Serverī ir 33 sloti, viens ir STV, tas nozīmē ka kopā ir 32 spēlētāju sloti. Pilnīgi visi sloti ir pieejami mirstīgiem spēlētājiem. Nav "rezervētu" slotu. Rezervētais slots ir slēptais trīsdesmit ceturtais. Kad konektējas regots spēlētājs, tad tajā brīdī vienkārši kādu neregotu izmet ārā. Pie pilna servera nevar izmantot server-browser, lai konektētu gignam ar savu slotu... ir jākonektē no konsoles.

Link to comment
Share on other sites

Konektējoties pie tf2 servera, ja ir regniks (nevis steamid) un aizņemot 34-o slotu es nevaru nolasīt setinfo ar paroli. Pēc setinfo tiek uzstādītas tikai tiesības, bet tas tiek nolasīts tikai tad, kad parādās MOTD (bildīte welcome to gign). Es cerēju, ka lielais vairākums, kas spēlē TF2, būs ar regotiem stīma ID un nebūs daudzi, kam ir regniks. Pašlaik mēģinu atrast kādu risinājumu, tikmēr tie, kas ir ar regnikiem var izmantot savu slotu, rakstot konsolē gan setinfo _pw-gign <parole> (priekš tiesībām), gan password <parole> (priekš slota), jo pēdējo es varu redzēt, kad kāds konektējas.

Link to comment
Share on other sites

mazliet blonds jautājums- steam id ir kurš no variantiem?

es minēšu, ka otrais variants :D

ps. pie niku reģistrēšanas agrāk man rakstīts bija, ka niks maksā 0.77 sant, bet tagad mistisks 2.57. kā tad īsti ir? Esmu jau iepriekš maksājis par slotu.

pss. worms jau būs tik laipns, ka nomainīs manu reģistrēto niku pret steam ID :D

Edited by AmE
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...