Lucky238 Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Kaa arii man paasuti nax ieprieksheja topikaa tatad rakstishu velreiz Kaa jau redzeejat iepriekshejos topikos kad uzinstalejushi jailbreak modu extream no majaslapas : http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=1113644 Un man ir lieta tada kad nezinu kur un vai visi failu kur jaliek varat ludzu paskaidrot P.S. paskaidrojums wtf kas tas tds ? : tatad man ir serveris prsts PUB un velos pielikt klt jailbreak modu un nekadigi nezinu kur kds fails jaliek UN ATBILDAT normali nevis jjaa tu esi dumsh zabaks un bla bla bla + ja nezini neatbildi Znot !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Es bletj nesuda nevaru saprast no ta ko tu esi uzrakstijis , pat iemetu kolegim skajpa vinsh ari nevar saprast ko tu gribi pateikt. TC , ej uz allied forumu. Iespejams anglu valoda tev padodas labak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts