Zorg`s Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Kādam ir bijusi saskarsme ar vairākām IP adresēm no viena modēma? Zinu, ka daudziem sanāk, gribētu pajautāt vai kādam no šejienes arī kas tāds ir sanācis un ko var teikt paši LTC? Un vai pēc šīs shēmas man katram no rūteriem būtu cita IP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 LTC tev dod 2 IP tas noziimee ka jau switcha vieta ajaaizmanto ruuteris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Ja es switcha vietā iemaukšu rūteri, tad tas man nedos vajadzīgo efektu, jo visi tālākie savienojumi būs ar vienu IP. Jā, zinu lattelecom dod 2vas, bet ir daudzi, kas tiek pie vairākām tikai ar pareizo mantiņu savienošanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 (edited) Pievieno pie modema ruteri, un caur rutera portiem ar parasto vadu pie pc un buss vajadzigais efekts, kadram bus sava ip, xxx.xxx.xxx.123 mainisies tikai pedejie cipari ta parejais paliks tas pats Edited November 8, 2010 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 (edited) Tādā gadījumā mans rūteris ir sūds, jo piemaucot pie vada ir vienāds IP ar to, ko dod caur WIFI. Piebildīšu, ka vajadzīgas dažādas ārējās IP Edited November 8, 2010 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 (edited) Piebildīšu, ka vajadzīgas dažādas ārējās IP Tu viņus sledz caur WIFI? ķipa klāt bezvadu netam? Pameiģini ar vadiem. Nezinu tad kad mes ar draugiem sasledzam lanpartijam tad katram mums ir sava IP Edited November 8, 2010 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Tikko izmēģināju, visiem 3 portiem un visiem 3 PC vienāda IP nāk ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 swich tev dod ārā tikai vienu IP, par cik otru jau ir aizņēmis PC. Tā kā tava shēma nestrādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted November 9, 2010 Author Report Share Posted November 9, 2010 Šodien saslēdzu pēc shēmas un viss ir, esmu dabūjis no LTC vairākas IP. Šo var slēgt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts