tangjie12 Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Es gribu nopirkt mobilo tālruni, mans draugs ieteica man šo tālruni:http://www.everbuying.com/Airphone-NO-4-Du...ck-p-30663.html Tas izskatās jauki, tas ir stils, piemēram, 4 iPhone, bet tas ir ļoti pievilcīgu cenu, tāpēc es biju ļoti pārsteigts, un ļoti ievilkusies, tā ir taisnība iPhone 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Mulki mazais tas ir Airphone... Neredzi akls stulbs? KOPIJA saprati ???!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 njaa, saprastu ja vel uz aci nespeetu atskirt, bet to ka neredz jau ka cits nosaukums :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Normāli to pateikt nevar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ablaze Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 :D Spētu gan, bildēs iskatās labi, bet kad atnāk tad ir savādāk, Neņem tos mobīlos,viņi ir pēdējie mēsli, piekrāj labāk un nopērc iphone 3gs vai pat ceturto, nebūs nekādas parodījas, šis tev ātri nojūgsies. vispār kas tu nosaukumu neredzi? - Airphone NO.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Jūs runājiet ar spam botu Iemetiet to tekstu @ google translate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 http://www.everbuying.com/Airphone-NO-4-Du...ck-p-30663.html Tas izskatās jauki, tas ir stils, piemēram, 4 iPhone, bet tas ir ļoti pievilcīgu cenu, tāpēc es biju ļoti pārsteigts, un ļoti ievilkusies, tā ir taisnība iPhone 4? Man jau no sākuma likās, ka tur slēpjas googles tulks, bet pieļāvu domu, ka kāds sīkais rakstījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashing Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 3,5 collu augstas izšķirtspējas touch screen 0,3 megapikseļu kamera ar zibspuldzi gaismas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts