Vairogs Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Pietiks blatot ar savu Acc visi jau zin ka tev vins ir, jo tu katram otrajam kautko dari pat nepadomajot vai ta vaidzeja 3 reizes :@ ! P.S. Un uz manis man liekas tu esi uzedies no Train mapes ka es tevi visu laiku savu nost ja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Nopērc dzīvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vairogs Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 Nah man japerk dzive ? Man jau tada ir es ieeju ta jau serveri paspelet un tas mani jau sagaida un ka parasti pasaku kadu vardu srazu GAG ! P.S. Ja tu L-Beast nemaki tik labi spelet ka es tas nenozime ka tev ir tiesibas dirst virsu vai ari slay cipa par base camp ka tu teici ! A isteniba mani 4ista nosava un es respawn un gaidiju lai iznak lauka jo redzeju ka tur 3 4uhani staveja, bet ne tev poh slay uzreiz ! Pirms dari kautko ari padoma ar galvu vismas! Ka tev ir Acc tas nenozime ka tu ienac serveri un tur nevar jautriba notikt ! Ka piemeram office mes prikolus ravam un uzliek prosta man gag kaut ari nevienu lamuvardu nepateicu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 vot, kapēc lai viņš tā nevarētu darīt? Kapēc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Ja reiz tas bija bascecamp , tad kādā sakarā viņam būtu jāņem vērā , ka tu gaidīji tos cilvēkus? :pizdiblee: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Dzīve + CS = šī tēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Es tomer nostajos Vairoga puse, ir jaapienjem kaut kadi meeri. Domaju ka daudziem sheit l-beast ir mazliet piegriezies. Ieteiktu vinjam pietiit ar skochu klaat kaktusu pie veedera un uz lidojoshaa paklaaja aizsuutiit uz Balkaaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Paarvietots! Uuja, vai tad tik traki ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 не знаю, не знаю... нормально с ним времени отыграл, ничего плохого не могу сказать \/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vairogs Posted November 5, 2010 Author Report Share Posted November 5, 2010 Ir traki savadak es nemaz neteretu laiku un netaisitu jaunu Topic ! Next time will be Demo or Screen ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Vairogs ir aaksts vinsh vislaik krissii trainaa baazee uz kaadas sieninjas ar humanu besii taadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 (edited) Šitas jau bija gaitāms... tu vienkārši esi tāds tips, kas nespēj paklusēt un aizvērt savu puvekli. Sāksim step-by-step: 1. Tu train mapē nonstop sēdēji bāzē kaut kādus 4 round un vienmēr pat no bāzes izgāji ar shift, kad tur biji nosēdējis minūti un vairāk. Tas ir totāls fragerisms un base camp. Ja vēl joprojām neesi sapratis base camp terminu, tadi iesaku aiziet uz skolu un pamācīties kaut ko vai vienkārši atvērt vārdnīcu. Ja tu toreiz ar atdzīvojies, kad noslejoju tevi... sorry, bet kad nomiru un redzēju tevi atkal sēžam bāzē uz kādas lampas vai pie respa kastēm darbojos automātiski, jo redzēt tevi vienmēr bāzē jau krita uz nerviem. Iekustināt tautu vajag. 2. Tu esi mazs smirdīgs preteklis, kas reāli nevar aizvērties. Patiešām nopietni. Tu esi parasts spēlētājs. Tu neesi ne galvenais admins, ne servera īpašnieks ne kādā veidā augstāk stāvoša persona, kurai man būtu jaatskaitās par katru manu paveikto rīcību. Kiku, gagu, banu, slay vai vienalga, ko es darītu. Nu nav! Aizmirsti! Es to nedarīšu un netaisos darīt. Ja es noslejoju čali par to, ka viņš nepilda misiju un pēc tam prasa par ko slay!? Man ir jāatbild viņam, ko es vairāk vai mazāk daru. Man nav jāatbild tev vai arī jālasa tavi debīlie teksti pēc katra teksa, kas tiek adresēts man kā piemēram: Viņam ir tiesības viņš dara, ko grib. Viņam ir vienalga viņš domā, ka ir dievs. L-Beast paskaidro man. Paskaidro. EU PASKAIDRO. AĻO Paskaidro. ES TEV VĒLREIZ SAKU! Man tev nekas nav jāpaskaidro. 3. Es ienāku serverī un cenšos ieviest kārtību. Lai tādi kā tu nežurko. Lai cilvēki nelamājas, lai nebūtu abuse un lai tiek pildīts viss kā nākas. Ja tev ir pretenzijas pret ierobežojumiem un gribi serverī darīt visu, kas tev uznāk un kas tev liekas pareizi... vari viennozīmīgi izveidot savu serveri. Jo redzies tu nevari ienākt gignā un komandēt parādi. Nu nevari un nevarēsi. Visi vadās pēc kaut kādas stabules un tev iesaku darīt tev to pašu. Visā visumā beigās tik gribu pateikt. Ja tu turpināsi iespraust stulbas frāzes katrā iespējamajā fragmentā un katru reizi, kad domāsi, ka tā vajag, lai palielinātu savu e-peni kāda acīs dabūsi gag. Par to neuztraucies. Labāk paklusē, kad vajag paklusēt un spēlē pēc noteikumiem un tevi neviens neaiztiks. cya un veiksmīgi. P.S. kas tad tev jerriko pret mani!? Edited November 5, 2010 by L-BeasT Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 voobwe nado snjatj poluvinu flagov polovinu adminam online voobwe nevizu,+ polovinam urezatj prava estj admini kotorii uz o4enj palku peregebajut sam videl ...jerrico navedi porjadok na paru s jonathanam,dumaju vawe slovo 4toto tut zna4it goodluck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Beast un tas jau bij ta ironiski nenopietni domats. Ka jau L-Beast teica... Ieteiktu Tev, Vairog, paturet to visu prata. TC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts