Chiky Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Jautājums ir tāds tiem kas lieto portativos. Lieta tada kad man vajaga manuali pachakaret FANUS lai vinji strada pec manas gribas nevis kad vini grib, vai ir kada programma ar ko var regulat no cik lidz cik gradiem lai fani griezas. BIOSA diemzel nav nekur kur chakaret. Taka izmeginaju FAN SPEED bet man tas suds tik uzrada tempreturas. Varbut jus zinat kadu labu progu ar kuras palidzibu var regulet portativa fanus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Jūsu vietā es šeit neko nerakstītu. Ņemot vērā Chiky prāta spējas, viņš nokurinās kompi un vainos jūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 (edited) Domā es esmu galigi stulbs komja lietas ? Butu man iespeja kautko regulet BIOSA nejautatu jums pec palīdzibas. Es cash neesu tik stulbs ka tu doma. Un nekur nevienu nevainoju un nevainosu. Pietam cilvek miļais tev ar redzi ir slikti mans niks nav chicky bet chiky... Nezinu kapēc vissmaz manam stacionarajam PC biosa var visu regulet bet portativajam neko nevar... Edited November 3, 2010 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 There is not one universal way to do this, so finding the exact model will help you do your research. Some brands have tips written in the user's manual. Savu Alienware biju ar biosa palīdzību dzinis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Girts2009 Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Ne visiem lapšiem var regulēt ventilatoru ātrumu. Piem. DELL'iem var forši kontrolēt ventilatoru ātrumu ar programmu I8fanGUI - kur var pats manuāli salikt, kad ventilators giežas, kad negriežas un arī ieslēgt režīmu - darboties vienmēr maksimāli ātri. p.s. Ja lapsis karsts, tad tev neko dižu nedos maksimālie apgriezieni - vienkārši ir jaiztīra ventilators un jānomaina termopasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 5, 2010 Author Report Share Posted November 5, 2010 Man ir emachines 730g... Un nekur nevaru atrast pieticigu programmu.. Meiginu ar jaunako speed fan bet tas neko nedod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now