Jump to content
GIGN Forum

Portativais


Chiky
 Share

Recommended Posts

Jautājums ir tāds tiem kas lieto portativos. Lieta tada kad man vajaga manuali pachakaret FANUS lai vinji strada pec manas gribas nevis kad vini grib, vai ir kada programma ar ko var regulat no cik lidz cik gradiem lai fani griezas. BIOSA diemzel nav nekur kur chakaret. Taka izmeginaju FAN SPEED bet man tas suds tik uzrada tempreturas. Varbut jus zinat kadu labu progu ar kuras palidzibu var regulet portativa fanus.

Link to comment
Share on other sites

Domā es esmu galigi stulbs komja lietas ? Butu man iespeja kautko regulet BIOSA nejautatu jums pec palīdzibas. Es cash neesu tik stulbs ka tu doma. Un nekur nevienu nevainoju un nevainosu. Pietam cilvek miļais tev ar redzi ir slikti mans niks nav chicky bet chiky...

Nezinu kapēc vissmaz manam stacionarajam PC biosa var visu regulet bet portativajam neko nevar...

Edited by Chiky
Link to comment
Share on other sites

Ne visiem lapšiem var regulēt ventilatoru ātrumu. Piem. DELL'iem var forši kontrolēt ventilatoru ātrumu ar programmu I8fanGUI - kur var pats manuāli salikt, kad ventilators giežas, kad negriežas un arī ieslēgt režīmu - darboties vienmēr maksimāli ātri.

p.s. Ja lapsis karsts, tad tev neko dižu nedos maksimālie apgriezieni - vienkārši ir jaiztīra ventilators un jānomaina termopasta.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...