Chiky Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) Līdz šim neviens tā arī nav intresejies par gign.lv main lapa adminu krasam nu tad tā man uznāca zinkāre par tam adminu krāsam. Kads var ludzu man pateikt kapēc citi ir sarkanā,zaļā vai zila u.t.t un ka var dabut nomainit citu bilditi tur kur stav kautkads defoult cilvecins Edited November 2, 2010 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Tas ir atkarīgs no adminam piešķirtajiem flagiem. Cik es saprotu sarkanie admini ir ar ban komandu paku, zaļie ir ar gag, vote teiesībām, zilie ir ar imunitāti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 sarkanaa ir ban paka, bet arii tikai kaadaa no 1.6 vai tf2, jo css accesus vispaar nenjem veeraa ieksh weba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 2, 2010 Author Report Share Posted November 2, 2010 Cik visspar to krasu ir, pareizi sakot cik to paku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 rozaa - vote, slap, slay. zaljaa - kick n stuff. sakranaa - ban n stuff. zilaa - imunitaate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 2, 2010 Author Report Share Posted November 2, 2010 Un ja adminam ir vairakas pakas, kada krasa tad vins ir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Kāda ibio tev šķirba kādas krāsas, kādas pinky pieminēja, tādas arī ir, ja ir bans visos serveros, tad ir sarkans, ja bans un vēl citi pričendāļi + imunitāte, tad ir zils. No matter anyway... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 2, 2010 Author Report Share Posted November 2, 2010 Ko tu te lecies, man intrese un es pajautaju. Ja kautkas sap ej pakasi un nesprega. Ja tev nav sodien garigais aizej paguli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Interesē krāsas, ej pazīmē ar vaska krītiņiem varavīksnes uz sava poģezda Tev nosauca VISAS krāsas, tu vēl kaut ko nesaproti un prasi kādas vēl, ko tad brīnies, ka tev spļauj pretī? Jānītis: Tiko nopirku ābolus, apelsīnus, ananāsus un kivi. Berta: Garšīgi, iedod no tiem kādu sīpolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Laikam centies tāpat kā gejuxā iegūt rozā krāsu , lai pakrutotos, un man tur smiekli nāk no taviem krutajiem moderatora postiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Chiky šodien būs ar kreiso kāju izkāpis no gultas iekāpis dzīvnieku spermā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 2, 2010 Author Report Share Posted November 2, 2010 Ha ha ha,loti smiekligi, roza krasa ja nepamaniji tur nozime veterans ar ko apzime kad es tur jau esmu vairak ka 3 gadus un es neko vairak ka slegt ciet topiku nevaru... izkāpis no gultas iekāpis dzīvnieku spermā. Cash^ tikai nesāc tikai tu vel, Tas ka kads moderators paspelejas ar manu postu tas nenozime, kad tagad var par manim nirgaties. Es uzdevu vnk jautjumu. Un te vel uzraksta lai panirgatos par mani.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 a man radās jautājums, kas tas par gejux? Es arī gribu palasīt un parēkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 gamerx.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 gejux? Es arī gribu palasīt un parēkt Gejs mīļvārdiņā a.k.a. Gejuks, acīmredzot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now