KanLux Posted October 4, 2003 Report Share Posted October 4, 2003 Sveiki es paraxti so pieteikumu tapec ka nebiju kartiigi apdomajies. Vaards- Jaanis Uzvaards- Blodnieks Personas kods-1.09.88-10428 Maacos 9 klasee Admin tiesiibas man ir vajadziigas taapeec, ka dazreiz redzu free fragus bazee, kurus vajadzeetu kikot ,kaa arii TK kas notiek loti biezi sini serveri - nezinu speciali vai nee, bet tas ir fakts Dazreiz ir admini kuri neliek arr pec raunda vai nu deel skill vai slinkuma . Daudzi cilveeki saka ka uz servera ir biezi kaads admins, bet tam es nepiekriitu 3.oktobrii ap kadiem 9:10 nebija neviena admin kaut kur 1 stundu. Tas jau neradiija hausu, bet nu tomeer P.S es gaiidiisu atsauksmes no jauna iepriekseejo cerams, ka neviens nenems veraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 4, 2003 Report Share Posted October 4, 2003 par daudz prasa man pat tiessibas nava nekadas iedotas biskin par atru velas daudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
KanLux Posted October 4, 2003 Author Report Share Posted October 4, 2003 man leiaks ka tev nav visi majaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 sheit ir redzamas tavas diplomaatiskaas speejas esmu paarsteigts ka tu savaas veelmees peec tiesiibaam esi tik pieticiigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 nu kanlux tu gan laid. tu domaa ka tu pateiksi man to un to un tev uzreiz visi dos un tu buusi . Pacenties liec lietaa ssuunas kas tev kkobii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KanLux Posted October 6, 2003 Author Report Share Posted October 6, 2003 macho tad es biju dusmiigs sorry pa to, nu bet vajadzeja nervus izladeet, jo bija gruuta diena un tas radler veel lein citu topickos un maisaas macho bet man nav nekaada iespeeja dabuut tiesiibas es uz gign servera speleeju diezgan bie#i, un esmu pamaniiji, ka ir daudz nekauniigu adminu, kas pec pirmaa raunda netaisa ar jo ir labi nospeleejus raundu u.tt Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 KanLux: Ja tu nevari satureet savas emocijas, no tevis nesanaaks bezkaisliigs admins. Ieguut labveeliibu noniecinot citus (...ka ir daudz nekauniigu adminu, kas...[takie sikije]) arii nav labaakais celjs uz "panaakumiem"... Tu tieshaam speelee labi (subjektiivs viedoklis), bet tas neizsaka to, cik labs vai slikts admins no tevis sanaaktu. P.S. We don`t need more rights, we need more faith... P.P.S. Nu taadu "dusmu izvirdumu" chataa es sen nebiju maniijis COLA? Ja tu domaaji par mani, tad man ar CocaCola nav nekaada sakara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KanLux Posted October 6, 2003 Author Report Share Posted October 6, 2003 COLA palasi pa cilveeku visn jau taads pac bet vins teica, ka mainiija kapec es nevaru miniities Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 kaads sakars ten ar mani ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KanLux Posted October 6, 2003 Author Report Share Posted October 6, 2003 cilveek atkal tavi cecie pekstini bei telot sevi par papu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 ojaa... noteikti... tu taa no zila gaisa mainiisies... un ja kaads izlaadee nervus n-taas reizes rakstot gejeli p** na*** tad nu es atvainojos.... un tas teksts par nekauniigiem adminiem - zini... man absoluuti pofig... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KanLux Posted October 6, 2003 Author Report Share Posted October 6, 2003 macho atkal par to es jau sakuma neko nezinaju par betuska bet man kads sakuldija es neteiksu kur un man ir citi iemesli par vinu sorry, piedod ludzu es jau neesmu slikt vienk nepieredzejis. Apsolu ja iedosiet admin tiesiibas es arii mainiisos un kluusu labaaks centiisos but paraugs citiem ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 Flood, bet gribeejaas pateikt. Agraak, lai mainiitu cilveeku (uztveri, domaashanu) pielietoja elektroshoku, un, veel pavisam nesen, injeceejamas zaales (piemirsu nosaukumu), kuras izsauca mezhoniigas saapes 12-14 stundu garumaa. Bet, ja nopietni, cilveeki "normaalos" apstaakljos mainaas tikai peec lieliem moraaliem paardzivojumiem, jo nekas cits vinjus nepiespiediis domaat savaadaak, kaa piemeeram "labaa griba". Link to comment Share on other sites More sharing options...
KanLux Posted October 6, 2003 Author Report Share Posted October 6, 2003 varbuut, bet ko lai padara Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 kaukaads chats, nevis forums... kanlux tik seezh un gaida kad kaads iepostos, lai steidziigi vareetu atbildeet... par adm, nu nez vai taadam (nezinu kaa tas latviski saucaas, bet krievski - vspyl4ivyi y - tverdyi znak.. =] )buutu veerc dot adm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KanLux Posted October 6, 2003 Author Report Share Posted October 6, 2003 DuH kas par to moska es uztraucos IZLASIET TOPICK SAAKUMU ESMU IZLABOJIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
vo1ce^ Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 hm var jau iedot vina, bet vai vinam kluuus labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
KanLux Posted October 7, 2003 Author Report Share Posted October 7, 2003 kape neviens neatbild es tiaki veeleetos ak, arr, vote ,asay un slap zinu ka esmu nekauniigs, un deel nekauniiibas nogrimsu, bet censo mainiities... P.S man ir masa ar nick eXotick <nedirsiet viani virsuu> Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 lool tev ir taa maasa? bet vinjai ir nicks exotic atsuuti vinjas foto PS man ir maasa anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 LABAIS tagad es zinaashu kam sist kanti YEEEY un kanlux iztiks bez tiesiibaam zaibis topicklock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts