kept Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Hello! Tiem, kuri spзlз рo speli, vai kвds no Jums lieto kвdus interesantus modus? Varзtu pastвstоt un padalоties... Es lietoju to Vendeta dlc, kur ir papildus misijas, bet tur ir ta, ka pзdзjв misijв, kad viтu iziet, ir tas beigu mыvijs, un tad LOADING, kurs ta aєо paliek loading un viss...var restartзt pc... Varbыt, kвds zin, kв varзtu izdarоt, lai pazыd satiksme, lai es bыtu vienоgais, kas brauc pa ielвm.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Kas visiem ar to, ka vienīgajam gribas braukt? Satiksme kā reiz ir tas, kas ir interesanti, manuprāt. Izmantoju citas mašīnas par atbalstu, lai līkumu labāk izņemtu sānslīdē Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted October 20, 2010 Author Report Share Posted October 20, 2010 Nu jā, ir brīži, kad gribās lai ir satiksme un ir arī tā, ka gribās vienam pašam slidināties, tīri nerēķinoties, ka kāds bots izlīdīs ar savu lēno s*du. Un ka policija neķers mani lai izrakstītu sodiņu, par to ka emsu kādā ieskrējis vai nobraucis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now