dyversant Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Hei! Novembra pirmajā nedēļā tā kā taisos uz angliju braukti prom, bet vēlējos atrast tomēr lētāko lidojumu. Vai ir kautkāds tjipa salidzini.lv tikai lidojumiem? var jau būt ka kādamno jums ir zināma lēta firma lidojumam uz stansted? jautājums - kā vispār ir labāk - rezervēt mēnesi pirms tam? ķert pēdējās minūtes lidojumus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 http://www.letasaviobiletes.lv ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubis Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Raynаir samērā lēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Es pirmoreiz kad lidoju uz angliju izmantoju air baltic un nenormaali aizkrtita ausis Tas taa Peedeejaas 10x esmu izmantojis ryanair, par ko suudziibas man nav bijushas. Protams, ka uzskatu, ka pirkt biljeti aatraak ir 18x labaak, jo paljaujoties uz pedejo minuushu biljeteem tu preciizi nevari neko ieplaanot! Bet tas jau atkal, kaa tev pahsam liekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Cenas ziņā Ryanair`am nekas nestāv klāt! Ja gribi LUXSU tad ņem LUFTHANSU vai AIR BALTIC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 19, 2010 Author Report Share Posted October 19, 2010 nu man nafig luksus.. man tik vajag lidiz turienei pa kapeikaam. nu tad laikam ta ari darishu, noskaidroshu precizi kad pazuudu un pasutishu biljeti - tapat ryanair vairak par 30 ls nesanaca .. ideali tā teikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane2011 Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 www.flyzeta.lv - lidojumu cenu salīdzināšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Tu blje kur sito topiku atradi,es gandriz no gultas izvelos,domaju pa kuru laiku tad Divits ir jau uz Lv paspejis aizbraukt! Malacis tik vecus topikus uzraut augsa,atrodi vel kaut ko! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts