Epix Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) Man vajag referātu, esmu gatavs nopirkt. Zinu, ka te ir juristi, varbūt kādam neiet tik labi ar naudām un vēlas nopelnīt? Situācija tāda, ka nav laika viņu rakstīt. Apjoms vismaz uz 17 lapām un ne vairāk kā 25lpp. Tēmu nosaukumi ir ap 28-30(to vēlāk pielīdzinās der vai neder). Nu tad uz priekšu Edited October 12, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elīna Ziemele Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Es varu tev piedavat labāku veidu kur ņemt referatu un domāju tas tev izmaksās daudz mazāk nekā kādam personigi likt uzrakstit referātu. Referātus par jeb kādu tēmu vari dabūt atlants.lv pietam par sapratiigām cenām. Tā kā uz priekšu! Vēlu veiksmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Tu patiešām domā, ka viņš būtu prasījis šeit, ja atlantā būtu bijis viņam nepieciešamais referāts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Plaģiātisms parasti labi nebeidzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Plaģiātisms (cita autora darba vai darba daļas uzdošana par savējo) un pirkts (ar attiecīgu līgumu) oriģināldarbs ir divas dažādas lietas, to jau nu vajadzētu ielāgot. Ja epix'am domātā referāta rakstītājs ir ar mieru pārdot visas tiesības uz šo referātu epixam, no likuma viedokļa nav nekādu tiesību nevienam piesieties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 21, 2010 Author Report Share Posted October 21, 2010 (edited) jaa, atlants u.c. ir saiti ir istas vietas, kur nemt darbus augstskolai kada pasaule jus dzivojat? tik debili tie pasniedzeji arii nav un nekur nav teikts, ka tadu darbu jau nav meginajis iesmeret kads cits pirms manis? Vajag ari piedomat lidzi tam visam un kaa jau breetz teica, no likuma viedokla par tadu veidu man neviens nevar piesieties, aizliegts skolas liguma nav, viss ok enivej es to darbu uzmo4iju pats, protams tas prasija man nakti un vel izdirstu nakamo dienu, bet uzrakstiju pats, dabuju 9 yo bet vel ir speka, ja kadam ir velme nopelnit, nav jau teikts, ka vel kadreiz sadi negadisies, ka vajadzes, kas uzraksta ta teikt nokjert kontaktu un vajadzibas gadijuma uzrakstit. Edited October 21, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 You just don't get it... Es biju domājis, ja ņem no atlants.lv, nevis kā epix izdomājis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 (edited) www.fizika.lv Pazvani, saraksties vai vel labak aizej uz turieni un tev uztaisis labu darbu par normalu cenu, ja parunasi drusku. Taisa par pilnigi jebo, nesabisties no fizika nosaukuma Edited October 21, 2010 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 ta teikt nokjert kontaktu un vajadzibas gadijuma uzrakstit. sfēra kāda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 22, 2010 Author Report Share Posted October 22, 2010 tiesību zinātnes, viss kas tajā ietilpst - Latvijas tiesību vēsture, Politikas pamati, Romiešu civiltiesības, Konst. tiesības utt., par katru gandrīz ir jāraksta referāti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Kurā skolā mācies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 pashmaaciibas celjaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 22, 2010 Author Report Share Posted October 22, 2010 banu par spamu, davaj moderatori sakat stradat, aizdirsh topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Nu, ja kaut ko iekš politikas vajadzēs, dod ziņu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 13, 2010 Author Report Share Posted December 13, 2010 ir vēl kādi kantori, kas ar ko šādu nodarbojas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Es varu paliidzeet ar Romieshu tiesiibaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 ifabrika.lv Tiesa, manuprāt, plēš pārāk lielu summu par pārāk neskaidru kvalitāti (Nav garantēto atzīmju taksācijas un citu herņu). P.S. Ja nu kādam vajag referātus humanitārajās/sociālajās zinātnēs- droši PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 13, 2010 Author Report Share Posted December 13, 2010 ar tiem suudiem es pats tiku galaa, man tagad vajag tiesiibu teorijaa par materiaaljam un procesuaalajam tiesiibu normaam un to raksturojumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 (edited) Droši vari mēgināt tajā manis dotajā kantorī, tikai neko nevaru galvot, čaļiem tiesību zinātnes ne tuvu nav specialitāte.. Tāpat kā man.. edīte: Mans posts ir tikai "mazliet" pretrunīgs. Edited December 13, 2010 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 scripti.lv šitas labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now