laucinieks Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Tātad sveiki, gribētu uzzināt vairāk par zagli cSpoku, iedevu viņam savu outlaw acc un passwordu, lai kopā lietotu, bet šis nozog. Epasts, kurš parādas outlawā - spok***@gmail.com. Es gribētu uzzināt vairāk informāciju par šo cilvēku, kur viņu meklēt u.c. Forumā viņš ir http://www.gign.lv/forum/index.php?showuser=21306 Tēma kur viņš lūdza acc - http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=47989 Un rekur ir sarakste - Varu dalīties, Jo man tāpat lejupielāde ir plusos nekā augšuplāde. Ja interesē atbildi. Ok, atsūti tad paroli un username. Katru reizi kad lādēšu kautko arī uploadošu, ja tev tur slikts ratio pasīdošu jau tagad kautko. Login - patis password - laucinieks Kam sekoja - plds Tātad lūdzu izpalīdzat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Neesmu nekā es mainijis :D:D es pat neesmu bijis viņa accountā, jo sadarbojos ar citu =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted October 7, 2010 Author Report Share Posted October 7, 2010 Ko tu tur muldi šmurguli. Atradīšu nebūs labi, lūdzu iedodiet kādu informāciju par viņu, būšu pateicīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 a tu mēģināji dabūt paroli caur "aizmirsu paroli" uz epastu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted October 7, 2010 Author Report Share Posted October 7, 2010 (edited) Atsūtija - :D:D da labi ņem tu savu accountu qwert parole VNK man draugs paludza lai iedodu un tas daunis nomainija visu e-pasts ir mans Dabūju atpakaļ, tāpat vēlētos uzzināt informāciju par viņu, jo šitādi joki neiet pie sirds man. P.S. Nightmare nevarētu uzzināt jo tas kretīns bija pārmainījis gan paroli, gan ēpastu. P.S.S. ir kāda iespēja nobloķēt ienākošās ziņas @ gign PM vēstulēs? Jo tas torlops, man tagad spamo, jau 4 vēstules atnāca. P.S.S.S. Ja kāds būtu tik laipns, vēl vienalga vēlētos uzzināt informāciju. Iemācīšu tam mazajam zaglēnam, kas notiek, ja zog. Edited October 7, 2010 by laucinieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 (edited) nevajag uzticēties maziem perdeļiem. Kad izlasiju perdeļa lūgumu pēc acc jau sapratu, ka sekos appisiens p.s. šādos gadijumos vajag aizrakstīt outlaw administrācijai. Edited October 7, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Es tur neesmu vispār vainīgs, jo viņš man bija iedevis savu acountu, bet vins man nebija vajadzigs iedevu draugam un šis nomainija passu un viss =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted October 7, 2010 Author Report Share Posted October 7, 2010 Torlop es tev devu acc, lai tu sūti to visiem saviem draugiem? Beidz te atrunāties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Un e-pastu uz tavējo... Anyway es viņu nobanoju, sen jau besīja. Būs mācība ņehuj visiem uzticēties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 (edited) 1 no manis ar P.s. $, atsūti pm savu skype niku, man te uz Liepājas konta kkur papisies Edited October 7, 2010 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 (edited) Davaiķe, man arī aliņus sametiet! Edited October 7, 2010 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Ja nebūšu atpakaļ no Saaremaa Ralli 2010*, vari 6dienas vakarā savākt no aM`. Viņš man arī piesolīja. Būs jāatsāk biežāk kāds banot, ietaupīsies uz aliņu. *Braukšu bljad ar Landrover un man būs divi šoferi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 (edited) Lohs no sārta gala. Vajag palasīt viņa postus, pirms kaut ko dot. Edited October 7, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now