SuperRembo Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 R. Arājs J. Staltmanis Automātikas elementi Riga avots 1981 E.Vainovskis Pusvadītāju radioelektronika Riga Zvaignze 1983 V. Strigins Automātika un skaitļošanas tehnika Riga Zvaigzne 1997 Interese sadas gramatas LV/RU valoda, der ari elektroniski. Esmu gatavs ari nopirkt cena runajama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 3, 2010 Author Report Share Posted October 3, 2010 Tiesam laikam retas :/ 1. Ю.Ф.Опадчий, О.П.Глудкин, А.И.Гуров. Аналоговая и циф- ровая электроника. Москва ?Горячая Линия ? Телеком?, 2000. 2. В.И.Логин, Н.С.Савелов. Электроника. Курс лекций. Ростов на Дону ?Феникс?, 2000. 3. Б.М.Каган. Электронные вычислительные машины и системы. Москва Энергоатомиздат, 1991. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 (edited) Savā eBooko kolekcijā atradu Automātikas elementus .djvu formātā. Tik nezinu, vai te prātīgi viņu mest pielikumā failiem. Bet domāju, ka sabiedrībai nekādu lielo ļaunumu nenodarīšu, lai tauta izglītojas, neliegšu iespēju. Tāpēc tomēr ievietoju pielikumā. Maksāt nevajag, statīt arī neprasu, pietiks ar paldies. Nebanojiet tik mani ārā Edited October 3, 2010 by Crasher789 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 3, 2010 Author Report Share Posted October 3, 2010 THX ^^ zini cik gruti sis gramatas atrast musu laikmeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Tā jau ir. Liekas vispār diezgan sakarīgas. Neko jaunāku un labāku šajās tēmās pēcpadomju gados diemžēl neesam radījuši. Vajadzētu pašam arī palasīt šitās tehniskās lietas gan jau noderēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 E.Vainovskis Pusvadītāju radioelektronika Riga Zvaignze 1983 V. Strigins Automātika un skaitļošanas tehnika Riga Zvaigzne 1997 Interese sadas gramatas LV/RU valoda, der ari elektroniski. Esmu gatavs ari nopirkt cena runajama. Tas otrais mans vectevs. Gramata noteikti stav majas kada plaukta, bet.. nevaru iedomaties, kadel tev vajag tik vecu literaturu.. lol.. elektronika attistas tik pat strauji ka datori.. tu dzivo kaut kada qbasic eeeraa.. imho - pat suudiigak! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 Nu tad varbut vari ieteikt kadas citas 2 gramatas par so pasu temu 1 jau veca ir ^^ pateicoties Crashem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now