Jump to content
GIGN Forum

Lidojums Uz...


ry.
 Share

Recommended Posts

Tātad izdomāju, ka varētu pa brīvdienām kautkur aizlidot.

Ir doma ņemt kautko ļoti lētu, tik tā, lai aizbrauktu, piedzertos un pārnakšņotu, pie reizes kautko arī apskatītu un vēlams lai sabiedrība būtu draudzīga.

Tatad skatos laikam, ryanairs ir lētākais ne?

Reku pirmais lists, kur varētu doties -

From Riga 4,99 Ls

Brussels (Charleroi) 4,99 Ls

Oslo (Rygge) 4,99 Ls

Stockholm Skavsta 4,99 Ls

Tampere 11,59 Ls

Bristol 11,59 Ls

Dublin 11,59 Ls

East Midlands 11,59 Ls

Glasgow (Prestwick) 11,59 Ls

Liverpool 12,59 Ls

Ko iesakat?

Link to comment
Share on other sites

Brussels (Charleroi) 4,99 Ls

No lidostas līdz pilsētai 60km 13eur (vienā virzienā) autobuss, biju pirms nedēļam 2ām. Lai apskatītu pilsētu ar 1nu dienu nepietiek, bet sasodīti smuka pilsēta. Alus sūdīgs, daudz pakistāņu, bet forša atmosfēra. Lidostā grīda cieta, soli neērti, obligāti guļammaiss. No pilsētas centra pēdējais autobuss iet 21:30 nākošais 4:00 Parkā nav bailīgi, bet sasodīti auksti :D Kad es biju tad bija daudz kultūras pasākumu, pieļauju ka pilsētas svētki or smth.

Stockholm Skavsta 4,99 Ls Pāris gadus atpakaļ biju ar prāmi, pilsēta forša, bet daudz turku, var dabūt normālu kebabu, obligāti jāpaņem karamel kunngen daudz. Alus 3eur 0.3l

Oslo nebiju, bet biju helsinkos. Pilsētā vnk redzēt nav ko 3h un viss ir izstaigāts, alus dārgs, darīt ņehuj. Karoč bez auto darīt ņefig, ja ir iespēja tad mauc ārpus pilsētas uz upi ķert zivis :)

Brēmene - Biju pavasarī, pilsēta forša pēc uzbūves nedaudz atgādina rīgas mūrus, ar 1 dienu pietiek lai apskatītu. Pulksten 21:00 var nopirkt pistāciju saldējumu kā arī nakts vidū var aiziet uz kiosku pēc alus, garšīga kafija un bulkas. Lētākais ēdiens burgers 5eur, neiesaku ņemt vjetnamiešu ēdienu, sieva visu nakti vemstījās :D Izīrēju no privātā dzīvokli centrā, ar virtuvi un visādiem labumiem diennakts 50eur. Tramvajā lai nopirktu biļeti vajadzīgas vismaz advanced zināšanas win xp vidē :D

Personīgais ieteikums Rhodes island grieķija dārgi, bet uber forši iesaku maija beigās, jūnija sākumaā. Tauriņu parks, vecpilsēta un protamss koloss, pludmale akmeņaina, bet norm, uz tusiņu ielas barčikos pie dzērieniem liek klāt ripas :D 2 nedēlu laikā 2 cilvēkiem 500eur aizgāja tā kā sūds :) Vieta kur aizbraukt tusēt, tūristi kuri vazājas pa klubiem apmēram 33-40 gadi.

Edited by hrs
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...