probot Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 sveiki es te jauninais vienkarshi velos iegut jaunu videni par cik maneja nokuupeeja un iisti no videokartem neko nesaprotu tatad bija geforce 8800 gts 512 tagad itka viens dzeks iesaka kad labaks esot radeons...tad nu par to arii varbut varetu kads padalities piredze tipa saka letaks labaks ilgak kalpojot...principa man videni vaig tikai speelem un ar sito kas bija visas speles gaja uz max tagad krizes laika naudas limits ierobezots tad varbuut arii kads varetu ieteikt karti 70-75ls manas acis paslaik krit uz 2 variantiem vianu geforce 9800gt 1gb 256bit gddr3 radeon 5670 1gb 128bit Gddr5 veletos dzirdet jusu domas un varbut kadus citus ieteikumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Kas tev par pārējo sistēmu kompim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gign member Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Teikshu taa man ir ati radeon 5670! 1gb, kad neko nespeele temperatuura ir 40-45 graadi, tas ir normaali! kad speele speeles max uzceljas uz 60-70! Tas taa ja tu speelem peerc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
probot Posted September 25, 2010 Author Report Share Posted September 25, 2010 nu es isteniba nesajedzu ne pa temperaturam ne pa ko.... vnk saku man bija 8800 gts 512 tipa klokota originali hz vnk gaaji visi idiali.. pareja sistema isti nemaku teikt pricis ir quadra hercus precizi nepateiksu nu pa cik quadra tad jau laikam ir daudz maz normali... rami ir 4gb par maateni neko iisti nezinu bet pirku toreiz letako kas dereja pci kartei.....es vell joprojam ceru uz kadu atbildi ko labak nemt so vai to vai varbut kadi citi ieteikumi ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Tu pasaki kas tev par kompi vispār it pārējo ir. Ja tev ir vecais 1 vai divkodolu krāms tad jauna V-karte tevi neglābs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
probot Posted September 25, 2010 Author Report Share Posted September 25, 2010 nu intel core 2 quad cpu 2.40ghz 4 gb rami a kapec lai videne neglaabtu ? vina jau ir nosvilusi...cik saprotu jo nesu pie drauga ieliku kompi taas pasas sviitras bija un kad ieladejas windowsa melns ekrans tad nu videnes vaina.... uun gribeju vnk dzirdet citu domas par jaunas iegaadi uz manu bundzetu kas butu maximali tuva manai vai pat labaka par to naudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 radeona hi-end kartes ir labākas par nvidias kartēm... un btw iesaku ievērtēt arī 5750 un 5830 radeona kartes... attiecīgi tās ir katra par klasi augstākas un arī dārgākas... btw divas 5670 kartes crossfire režīmā strādā visai eleganti http://www.tomshardware.com/charts/2010-ga...ead-2,2381.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
probot Posted September 25, 2010 Author Report Share Posted September 25, 2010 nu jaa protams ir vel dargakas un vel labakas tapec jau es saku kad mans budzets maksimums ir 75ls tapec arii gribeju dzirdet kadu ieteikumu par kadu karti uz to summu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now