SlimyGuy Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 (edited) Sveiki. Es sadūros ar šādu problēmu: Kad instalēju "Hama USB 2.0 Hub, 4-fach" izmeta šādu error! Kas būtu jadara! (Es baidos spies "Continue anyway" tapēc ka lasiju vienā citā foruma ka tas var kaitēt datoram) Es gribu pārliecināts vai tas tiečam ir droši! Tas "Hama USB 2.0 Hub, 4-fach" ir domāts uz "Windows XP+SP1 jeb (Service Pack 1)" Manam kompim stāv "Windows XP+SP3" Edited September 20, 2010 by SlimyGuy Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 tur rakstīts ka tā programma nav izgājusi viņu saderības testu ar WinXP Man liekas , ka vari spiest Continue Anyway... laigan.. vari pagaidīt , un uzzināt citu viedokļus Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlimyGuy Posted September 21, 2010 Author Report Share Posted September 21, 2010 Man liekas , ka vari spiest Continue Anyway... laigan.. vari pagaidīt , un uzzināt citu viedokļus hmm... pagaidisu! Ja nebūs citu atbilžu tad meiģināšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now