Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

Galvenie pamati!Ja gribi forumu tev vajag ieteiksu prieks windas http://www.muonline2.h14.ru/14.htm SQL, jo ka nedivaini php normalie saitu un asobina forrums nevar eksisteet smile.gif Seit http://www.muonline2.h14.ru/1.htm ir appache serveris un vel paskaidrots ka vinu uzlikt smile.gif Foruma faili te http://www.phpbb.com/ Nu itka viss smile.gif Datu bazi un saitu ganjau pats sataisisi wink.gif Tikai bridinu ja daudz apmekletaaju bus tava datu baze augs augs kamer cieto noedis biggrin.gif ja veco nelietojamo nedzesisi arra. Un ja negribi, IP lai raksta lai tikt saita iesaku registreeties http://www.no-ip.com/ Edited by SuperRembo
Link to comment
Share on other sites

nu es varu deret  ka tu pats esi sachakarejis un gaidi kad es pateikshu ka var satasit vinu!nu pasaki visiem paldies...tas es nebushu kas teiks visiem!

Tu tiesham es pats gudrakais. Luuuuuzeers. smiliez.de_2125.gif Luuk http//:cs.kopideja.lv lapa ko man paliidzeeja pilnvidot kavacky taka ja nezini ko runa piever savu netiiro smirdigo galiigi suukajosho un veel bonusaa kretiinisko muuli loh.

Link to comment
Share on other sites

Super Rembo patiesaam paliidzi man tas saits nepaliidzeeja!!! Ok man nevaig lai saits online 24h bet nu vismaz tad kad kompis iesleegts tad arii lai saits ir iesleegts!!! Plz paliidzi man ar to apache un sql!!! Taalaak tad tiksu galaa!!!

Edited by Wollis
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...