Jump to content
GIGN Forum

I-neta Veikali

Chiky
 Share

Recommended Posts

Nu tad tad. Velejos jums pajautad kura i-neta veikala ir viss labak iegadaties mobilo.

Es esmu 2 reizes pircis 220.lv nu nepaldies nopirku "kaki maisa" un garantija galigi garam.

Taka planoju pirkt w995i velejos uzinat kur butu to viss labak darit. Lai ir daudzmaz laba garantija un lai kartejo reizi nenoperku "kaki maisa"

Nezinu kas tev tur bijis ar 220, bet man problēmu nav bijis. Draudzene ir pirkusi divus telefonus, es esmu pircis mājas kinozāli un viss ir bijis štokos un ar garantijām arī.

Es arī nevaru iebraukt kā tu vari veikalā kur tu pats izvēlies preci nopirkt kaķi maisā.?

Ko es ar to kaki maisa gribeju teikt. Nu tad ta. Pirmkart telefons bija brakis jau pec menesa saka chakareties softs, tad tumbina telefonam vnk atsledzas. Aizvedu uz garantiju menesis bija jagaida kamer sataissa :@ un tad pagaja kads laiks un atkal telefons chakarejas. Es esmu pircis tur MP4, kuram pec idejas vajadzeja baterijai turet 18h bet tureja knapi 30min un kad vedu pie viniem vini saka kad ta ir mana vaina.

Man ir ar 220.lv bediga pieredze un garantija ari vienkarsi ir sudiga. Menesi jagaida lidz telefonu sataisis nu c'mon un vel nesataisa kartigi.

Un stulbakais ir tas kad man nav izdevigi visu laiku pie viniem braukat lai teiktu kas ir par vainu dzivotu riga butu pavisam cita lieta.

Tapec soreiz gribu nopirkt laba internet veikala, ar labu garantijas servisu un pati prece lai butu uz visiem 10.

Tu GB. Stulbais krana pagarinatais.

Ja nezini tad nemuldi. Karam i-neta veikalam ir sava odzina. Ta teikt katram ir savi +/-

Un tavs lielaks - ir tas kads tu esi posteris. Neko pats nejedz pamatot tikai tuksi muldi.

Ja tev nav sava viedokla tad neko labak neraksti no ta kad kautko debilu uzraksti nevienam no ta labak nepaliek

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...